Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Ρένα έχει μεταφέρεται σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Ρένα έχει μεταφέρεται σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 97 που θα προβληθεί την Παρασκευή 3/2 θα δούμε πως ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Μάνου εμφανίζεται πάλι να αναστατώσει τη ζωή του. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 97 – Παρασκευή 3/2/23

Η σχέση του Άρη και της Ελπίδας εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς ο Κωστής βάζει εμπόδια στο να βρίσκεται η μητέρα του με τον Άρη. Ο Άρης καταστρώνει σχέδιο για να παγιδέψει την Όλγα ζητώντας από τον Χρήστο να τον βοηθήσει ως δόλωμα. Η Ζωή δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την ιστορία των κατοίκων της Άγριας Πλαγιάς, ενώ σκέφτεται να επικοινωνήσει με την Όλγα παρά τα όσα της έχουν πει ο Στέφανος και η Μυρτώ. Ταυτόχρονα, εκμυστηρεύεται στον Στέφανο, πως αποφάσισε να πάει να μείνει μόνιμα στο χωριό. Γιώργος και Αντώνης εντοπίζουν τη Ρένα που έχει μεταφερθεί σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο. Ο Μιχάλης ξαναγυρίζει στο Σώμα. Στο μεταξύ, ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Μάνου εμφανίζεται πάλι να αναστατώσει τη ζωή του.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ζωή έχει αρχίσει να κάνει πολλές ερωτήσεις που αφορούν το παρελθόν της Μυρτώς αλλά και της Όλγας και όλα δείχνουν πως κάτι κρύβει και δεν έχει έρθει στο χωριό μόνο για δουλειά.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς