Αρχική Τηλεόραση ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Καθηλωτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Καθηλωτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Γλυκάνισος» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 47 και επεισόδιο 48 που θα προβληθούν το Σάββατο 4/3 και Κυριακή 5/3 θα δούμε πως η Αναστασία, σοκαρισμένη με το βίντεο που αθωώνει τον Στρατή, αποφασίζει να το δείξει στην οικογένειά της.

Και όσο γίνεται αυτό, ο Μπίλι πηγαίνει στην ταβέρνα της Ραζάν και πάνω στην έντονη κουβέντα προσπαθεί να την χαστουκίσει απειλώντας την ότι είναι η επόμενη. Και το κάνει πράξη το ίδιο κιόλας βράδυ, όταν αποφασίζει να κάψει ό,τι της δίνει χαρά.

Ο Ευστρατίου με βασικό στοιχείο το βίντεο του Χάρη, δίνει διαταγή άμεσης σύλληψης του Μπίλι. Κι ενώ η αστυνομία ψάχνει τον Μπίλι παντού κι εκείνος είναι άφαντος, ο Νεφζάτ είναι ο μόνος που ξέρει πού κρύβεται. Παράλληλα, η μνήμη του Νικήτα αρχίζει να βελτιώνεται αισθητά, ενώ η Αναστασία βρίσκει τον Πωλ για να τον ευχαριστήσει, για ό,τι έκανε για τον Στρατή. Η Ραζάν, από την άλλη, σε άθλια κατάσταση για την καταστροφή της ταβέρνας της, προσπαθεί μάταια να έρθει κοντά με τη γιαγιά της, ενώ ο Ευστρατίου κλείνει ύποπτο ραντεβού για το βράδυ σε μυστική τοποθεσία.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Χάρης παίρνει τηλέφωνο την Αναστασία και επιμένει να συναντηθούν. Αλήθεια, είναι έτοιμος να της αποκαλύψει το λόγο, για τον οποίο την απέφευγε τόσον καιρό;

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς