Αρχική Τηλεόραση Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο Ντίνος μαθαίνει ότι έχει μια κρυφή θαυμάστρια

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο Ντίνος μαθαίνει ότι έχει μια κρυφή θαυμάστρια

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» θα δούμε πως ο Ντίνος θα προσπαθήσει να βρει λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και θα μάθει ότι έχει μια κρυφή θαυμάστρια. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως στο σπίτι των Μπουραντάδων, ο Χριστόφορος και η Βικτώρια μπαίνουν σε σοβαρές συζητήσεις που θα φωτίσουν νέες πτυχές του παρελθόντος, συγχρόνως όμως θα φέρουν τη Βικτώρια στα όριά της.

Επεισόδιο 27. Ο Ντίνος αιφνιδιάζει την Αμαλία με μια ξεχωριστή έκπληξη αλλά εκείνη δεν ανταποκρίνεται με τον τρόπο που θα ήθελε.  Ο Σωτήρης μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας του Πάρη και προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, ενώ ο  Αστυνόμος Χρηστίδης μπαίνει σε σοβαρούς μπελάδες. Το ενδιαφέρον του Άγη για τη Γεωργία φουντώνει τη ζήλια της Δάφνης και η Αμαλία συμμαχεί με τον Πάρη για έναν κοινό σκοπό. Ο Ντίνος προσπαθεί να βρει λύσεις για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και μαθαίνει ότι έχει μια κρυφή θαυμάστρια. Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς