Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: 9 + 1 φωτογραφίες – Η Ματσιντέ σοκάρεται από αυτά που...

ΕΛΙΦ: 9 + 1 φωτογραφίες – Η Ματσιντέ σοκάρεται από αυτά που της λέει ο γιατρός

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ θα δούμε πως η Ασλί ακούει τυχαία κάτι στο γραφείο της Ράνα και ενημερώνει για τις προθέσεις της γυναίκας τον Μαχίρ.  Η Ματσιντέ προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια για την ασθένειά της από την οικογένειά της… Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επεισόδια.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Μελέκ έχει πολλούς ανεξόφλητους λογαριασμούς και συνεχίζει να προσπαθεί να βρει δουλειά. Η άσχημη οικονομική της κατάσταση την αγχώνει αλλά προσπαθεί να το κρύψει από την Ελίφ.

Τετάρτη 10/11 – ΕΛΙΦ Επεισόδιο 964

Η Αλέβ προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια της Λεμάν με τις ικανότητές της ως νοικοκυρά. Και τα καταφέρνει.  Ο Σαφάκ είναι ταραγμένος και δεν ξέρει τι να κάνει με τη Ζουλιντέ.  Η Ζουλιντέ προσπαθεί να πλησιάσει τον Σαφάκ και να του δώσει εξηγήσεις αλλά εκείνος την αποφεύγει συστηματικά.  Στην εταιρία Χακτανίρ τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο Κερέμ ενημερώνεται πως η Ράνα οργάνωσε μια συνάντηση με κάποιον που εκείνος δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί του.  Η Ελίφ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που δεν θέλει να το μοιραστεί με τη μητέρα της και συμπεριφέρεται περίεργα… Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-11
ELIF-12
ELIF-13

Πέμπτη 11/11 – ΕΛΙΦ Επεισόδιο 965

Η Αλέβ και η Λεμάν συναντάνε τον Τουφάν και εκείνος τους εξηγεί πως κατάφερε να καταστρέψει τη σχέση της Ζουλιντέ με τον Σαφάκ.  Η Ζουλιντέ προσπαθεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και την παρεξήγηση με τον Σαφάκ αλλά εκείνος φροντίζει να την αποφύγει.  Ο Κερέμ προσπαθεί να μη στενοχωρεί την Παρλά και εκείνη τον αγκαλιάζει ικανοποιημένη από τις υποσχέσεις του. Ο Μαχίρ δείχνει στη Ράνα τη διάθεσή του να συνεργαστούν και αυτό την ικανοποιεί. Ο σπιτονοικοκύρης της Μελέκ, ο Σεντάτ, πηγαίνει στο σπίτι της και επιμένει να της μιλήσει. Η Μελέκ δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο. Η Ασλί θέλει να πάει την Ελίφ βόλτα στη δουλειά της. Στο δρόμο όμως η Ελίφ πέφτει και χτυπάει και η Ασλί την πηγαίνει σε μια κλινική για να δουν το τραύμα της. Η Ελίφ πονάει αλλά θέλει να πάει να δει το χώρο εργασίας της Ασλί. Νιώθει ένοχη επειδή η Ασλί θα αργήσει εξαιτίας της στη δουλειά της.  Η Ματσιντέ πηγαίνει στο νοσοκομείο αλλά λέει ψέματα στα παιδιά της. Ο γιατρός της λέει πως πάσχει από Αλτσχάιμερ. Η Ματσιντέ σοκάρεται… Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-14
ELIF-15
ELIF-16

Παρασκευή 12/11 – ΕΛΙΦ Επεισόδιο 966

Ο Κερέμ και η Παρλά πηγαίνουν σε μια εκδήλωση μακριά από την πόλη. Ο Μαχίρ και η Ράνα προετοιμάζονται για τη μεγάλη συνάντηση.  Η Ματσιντέ ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας της. Η Ράνα εκμεταλλεύεται την απουσία του Κερέμ στη συνάντηση.  Η Ασλί προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Κερέμ αλλά η Παρλά την εμποδίζει. Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-17
ELIF-18
ELIF-19
ELIF-20Ο Σεντάτ εξακολουθεί να ενοχλεί τη Μελέκ. Η Ασλί ακούει τυχαία κάτι στο γραφείο της Ράνα και ενημερώνει για τις προθέσεις της γυναίκας τον Μαχίρ.  Η Ματσιντέ προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια για την ασθένειά της από την οικογένειά της… ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

 

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς