Αρχική Τηλεόραση ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Όλα βγαίνουν στο φως – Η Νίτσα προσκαλεί...

ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Όλα βγαίνουν στο φως – Η Νίτσα προσκαλεί το Γιώργη στο παρελθόν τς

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 102 που θα προβληθεί την Τετάρτη 28/6 θα δούμε πως η Νίτσα προσκαλεί το συγκλονισμένο Γιώργη στο σκοτεινό παρελθόν της και με οδυνηρό τρόπο όλα βγαίνουν στο φως.

Η Εύη βρίσκεται στο επίκεντρο της σύγκρουσης του βρώμικου αστυνομικού με τον Άλκη και το φωτεινό «αύριο» μοιάζει να απομακρύνεται σα να μην υπήρξε ποτέ. Η Διαμάντω προβληματίζεται από την απρόσμενη χειρονομία του Άλκη. Η Βρεττώ αγωνίζεται να μείνει στο πλάι του γιου της όμως εκείνος δε συμμερίζεται την ανάγκη της. Ο Στρατής βουλιάζει όλο και περισσότερο στο σκοτάδι βλέποντας το δρόμο μπροστά του να χάνεται και οι προσπάθειες της Διαμάντως αυτή τη φορά μοιάζουν μάταιες. Η απρόσμενη επίθεση στη Μυρτώ θα έχει αναπάντεχες συνέπειες με τον Αλέξανδρο και το Ντίνο να συνειδητοποιούν πως πιάστηκαν στο δόκανο.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Μυρτώ κάνει το οριστικό βήμα για το μέλλον της προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του Πόντικα. Το «δώρο» του Αλέξανδρου στους συναδέλφους του θα ανοίξει την πόρτα για την καταιγίδα. Ο Ντόκος εισπράττει το αντίτιμο που του αναλογεί. Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers εδώ – Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς