Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: Επιστρέφει στο STAR με καθημερινές προβολές – Δείτε τι θα δούμε...

ΕΛΙΦ: Επιστρέφει στο STAR με καθημερινές προβολές – Δείτε τι θα δούμε (φωτογραφίες)

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ θα δούμε πως ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τη Μελέκ να βγει από τη φυλακή. Όμως όλες οι ελπίδες του ναυαγούν, όταν η δικηγόρος δεν αναλαμβάνει την υπόθεση της Μελέκ. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επεισόδια:

Η Φιντάν επιστρέφει στη φυλακή και αμέσως παίρνει τον έλεγχο της κατάστασης. Όλες οι κρατούμενες επιστρέφουν στην προηγούμενη συμπεριφορά τους και ξεχνάνε τα πάντα. Η Μελέκ ξαφνιάζεται από την απότομη αλλαγή της διάθεσής τους. Η Νεσρίν συμμαχεί με τη Φιντάν και μαζί τρομοκρατούν τη Μελέκ μέρα και νύχτα.

Η Φιντάν βρίσκει κάτι, που είναι πολύτιμο για τη Μελέκ, μια φωτογραφία της Ελίφ, και το χρησιμοποιεί εναντίον της για να την ελέγχει. Η Μελέκ γίνεται έξαλλη από θυμό.  Η Τσιτσέκ προσπαθεί να βοηθήσει τη Μελέκ αλλά καταλήγει να τιμωρηθεί και εκείνη από τη Φιντάν, αναλαμβάνοντας μαζί με τη Μελέκ τις πιο βαριές δουλειές.

Η Κιγιμέτ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει στην έπαυλη και η Ελίφ είναι εξαιρετικά ανήσυχη.  Η Γκιουλσούμ και η Ασλί λένε στην Ελίφ πως δεν πρέπει να φοβάται την Κιγιμέτ. Ο Μαχίρ μιλάει με τη δικηγόρο για να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή.

Η Μελέκ έχει προβλήματα με τη Φιντάν. Εξαιτίας της είναι εξουθενωμένη και νηστική. Η μόνη που την υποστηρίζει στη φυλακή είναι η Τσιτσέκ. Η Νεσρίν όμως καταλαβαίνει πως η Τσιτσέκ βοηθάει τη Μελέκ και στρέφεται εναντίον της.

Δείτε φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς