Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Το σπίτι του Φίλιππου και της Δήμητρας περνά σε νέα...

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Το σπίτι του Φίλιππου και της Δήμητρας περνά σε νέα χέρια

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 141 που θα προβληθεί την Παρασκευή 28/4/23 θα δούμε πως ο Μάρκος συνεχίζει τις προσπάθειες για να αναθερμάνει τη σχέση του με την Ευγενία, η οποία δεν είναι ακόμα σίγουρη για την αγάπη του.

Ο Ιάσονας προχωρά με ενθουσιασμό στην υλοποίηση του φιλόδοξου έργου που εμπνεύστηκε η Αλεξάνδρα. Η αμέριστη προσήλωσή του στον εν λόγω σκοπό, προβληματίζει ιδιαιτέρως τη Μαργέτα, καθώς εκτιμά πως το εγχείρημα θα πλήξει οικονομικά την οικογένεια. Η Αλεξάνδρα επισκέπτεται τον γυναικολόγο της και μια απρόσμενη συνάντηση θα την φέρει σε αμηχανία. Η Γεωργία αναλαμβάνει πιο ενεργά τα καθήκοντα της επιστάτριας, γεγονός που ο Στρατής δυσκολεύεται να το χωνέψει. Ο Κοντογιάννης βρίσκει την ευκαιρία να πιέσει ξανά τον Στρατή για τα χρωστούμενά του. Το σπίτι του Φίλιππου και της Δήμητρας περνά σε νέα χέρια. Η Μαργέτα δέχεται την πρόταση γάμου του Στέφανου και μαζί συμφωνούν να παλέψουν για τη συμφιλίωση του Ιάσονα και του Μάρκου.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Ιάσονας, έξαλλος, θα τιμωρήσει τον Στρατή και θα δώσει τη θέση της επιστασίας στην Γεωργία. Ο Στέφανος, προσπαθεί να νουθετήσει τον Μάρκο και τον καλεί να ξεχάσει για πάντα την Αλεξάνδρα, να μείνει κοντά στην γυναίκα του και να πορευτούν μαζί σαν οικογένεια.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς