Αρχική Τηλεόραση ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Δέσποινα δέχεται τον Τίμο πίσω στο σπίτι για χάρη...

ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ: Η Δέσποινα δέχεται τον Τίμο πίσω στο σπίτι για χάρη των κοριτσιών τους

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Τρία μίλια θα δούμε πως ο Γεράσιμος θεωρεί ότι μια δημόσια ομιλία για το θέμα της γραμμής θα φέρει αποτέλεσμα. Δεν εμφανίζεται όμως κανείς και ο Νικόλας του προτείνει να φτιάξουν ένα βίντεο και να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο. Διαβάστε τη συνέχεια στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Στέφανος συνειδητοποιεί την καταστροφή που προξένησαν οι πράξεις του στη Δέσποινα και στις κόρες της. Εμμένει, όμως, στο σχέδιό του και προσπαθεί να αναζωπυρώσει την καχυποψία της Φωτεινής για τη Μάνια, η οποία φαίνεται να έχει καταστρώσει το δικό της σχέδιο για τον Μιχάλη.

Επεισόδιο 98. Η Μάνια ζητάει από τον Μιχάλη να συναντηθούν, χωρίς να το μάθει η Φωτεινή. Έτσι, εκείνος αναγκάζεται να της πει ψέματα. Η Μάνια του προτείνει να διοργανώσουν ένα πάρτι-έκπληξη για τα γενέθλια της Φωτεινής, αλλά η  Κάτια καταλαβαίνει ότι ο Μιχάλης έχει πει ψέματα και ζητάει να μάθει το λόγο. Η Δανάη καταλαβαίνει ότι η σχέση της Κλειώς και του Πέτρου είναι ακόμη ζωντανή και αποφασίζει να γυρίσει στην Αθήνα. Η Δέσποινα δέχεται τον Τίμο πίσω στο σπίτι, για χάρη των κοριτσιών τους. Του ξεκαθαρίζει, όμως, ότι αυτό δε σημαίνει επανασύνδεση. Ο Γεράσιμος πιστεύει ότι μια δημόσια ομιλία για το θέμα της γραμμής θα φέρει αποτέλεσμα. Δεν έρχεται, όμως, κανείς και ο Νικόλας τού προτείνει να φτιάξουν ένα βίντεο και να το ανεβάσουν στο διαδίκτυο. Όταν, τελικά, ο Γεράσιμος ξεκινάει να μιλάει, συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος. Ο Τίμος λαμβάνει ένα καινούργιο μήνυμα από τη μαφία και αναστατώνεται πολύ… Διαβάστε περισσότερα Spoiler – Δείτε Online τα επεισόδια που ήδη έχουν προβληθεί

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς