Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: O Μανόλης μετά τη συνάντησή του με τον παπά Μιχάλη απειλεί...

ΣΑΣΜΟΣ: O Μανόλης μετά τη συνάντησή του με τον παπά Μιχάλη απειλεί να τινάξει το γάμο στον αέρα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός θα δούμε πως ο Παύλος θα έρθει αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης θα εμπλακεί ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η κατάρρευση του παπα – Μιχάλη ταράζει τους πάντες στο χωριό, εκείνος, ωστόσο, αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό. Η επίσκεψη του Αντώνη στο σπίτι του, όμως, θα φέρει τον αστυνόμο ξανά στην πόρτα του Μαθιού.

Στο εικοστό έβδομο επεισόδιο του β κύκλου θα δούμε πως η συνάντηση του Μανόλη με τον παπα Μιχάλη απειλεί να τινάξει στον αέρα το γάμο Μαθιού και Βασιλικής. Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παπά μπορεί να κρύβει περισσότερα απ’ όσα λέει…  Από την άλλη μεριά ο Παύλος , έρχεται για μία ακόμα φορά αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης εμπλέκεται ολοένα και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του…. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης…. Διαβάστε τη συνέχεια.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς