Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Σωκράτης εξοικειώνεται με το χωριό και συναντάει...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Σωκράτης εξοικειώνεται με το χωριό και συναντάει την Αντιγόνη

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» θα δούμε πως η Ισμήνη και η Μυρτάλη θα φτάσουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους. Δείτε στο www.nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Κουράκος παραδέχεται στην Ευτυχία πως τρέφει συναισθήματα για εκείνη, όμως η μικρή τους περιπέτεια πρέπει να τελειώσει. Την ίδια ώρα, ένας μυστηριώδεις άνδρας, ο Σωκράτης Δρακόπουλος (Αποστόλης Τότσικας) κάνει την εμφάνισή του στο χωριό.

Στο τριακοστό δεύτερο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη 25/10 θα δούμε πως οι απειλές της Αθηνάς στη Βαγγελιώ γρήγορα θα της γυρίσουν μπούμερανγκ, καθώς η συμμορία τη στριμώχνει και τη ξυλοκοπεί βάναυσα. Η Αρετή με την Ασπασία τελικά λυγίζουν τον Θανάση, ο οποίος αναγκάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο. Ο απόηχος του πένθους για τον Ιάκωβο, βρίσκει την Ιουλία συντετριμμένη, ο Κουράκος όμως αδυνατεί να της σταθεί. Η Χάιδω προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κακή συγκυρία προκειμένου να πλησιάσει τον Λυκούργο και να τον παρηγορήσει, αλλά εκείνος δεν δέχεται τη συντροφιά της. Η Ισμήνη και η Μυρτάλη φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύουν στη λήξη της συνεργασίας τους. Παράλληλα, η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας. Ο Σωκράτης αρχίζει να εξοικειώνεται με το χωριό, ενώ συναντά την Αντιγόνη. Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς