Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: H σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ θα γίνει αντιληπτή από...

ΣΑΣΜΟΣ: H σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ θα γίνει αντιληπτή από ένα πρόσωπο που κανένας δεν περιμένει…

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Σασμός θα δούμε πως η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που θα την προβληματίσει, την ίδια ώρα που η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από ένα πρόσωπο, που κανένας δεν περιμένει… Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως το σημείωμα της άγνωστης «Άρτζι» αναστατώνει την Καλλιόπη που σπεύδει να πιέσει τον γιο της να επιστρέψει στη Στέλλα πριν να είναι αργά. Ο Αστέρης, όμως, βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στον έρωτά του για την Αργυρώ.

Στο Επεισόδιο 18 θα δούμε πως ο Κώστας ομολογεί τις πράξεις του στην αστυνομία και στην Άσπα, ενώ ο Μανόλης βυθίζεται όλο και περισσότερο στο φόβο και την αμφιβολία. Η Τζένη βρίσκεται σε απόγνωση, ο Άγης την εκβιάζει και ο εφιάλτης της μόλις έχει αρχίσει. Η σχέση Θοδώρας-Πέτρου αναθερμαίνεται, ενώ ένας μεγάλος έρωτας από το παρελθόν έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, με απρόβλεπτες συνέπειες. Η Αργυρώ ανακαλύπτει ένα άλλο, τρομακτικό πρόσωπο του Αστέρη, που θα την προβληματίσει, την ίδια ώρα που η σχέση τους θα γίνει αντιληπτή από ένα πρόσωπο, που κανένας δεν περιμένει… ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς