Αρχική Τηλεόραση ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Η Ζέτα περνά δύσκολες ώρες στα χέρια του Ντόκου

ΑΥΤΗ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕΝΕΙ: Η Ζέτα περνά δύσκολες ώρες στα χέρια του Ντόκου

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 58 και επεισόδιο 59 που θα προβληθούν την Παρασκευή 31/3 θα δούμε πως η Ζέτα περνά δύσκολες ώρες στα χέρια του Ντόκου ενώ ο Στρατής εξαναγκάζει το Χρήστο να ομολογήσει την αλήθεια για το φόνο του Νώντα Παραδείση.

Το παρελθόν της Νίτσας δεν την αφήνει να ησυχάσει, μα ο Γιώργης είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ευτυχίας τους. Η Φωτεινή και ο Αλέξανδρος βρίσκονται σε μια οδυνηρή αναμέτρηση κάτω από το βάρος των παλαιών αισθημάτων. Η Νίκη αποκαλύπτει το μυστικό της στη Διαμάντω και κείνη αναστατωμένη απ’ όσα έρχονται στο φως, την προτρέπει να μιλήσει. Συντετριμμένος ο Χρήστος εγκαταλείπεται στην αγκαλιά της Βάσως που τον ωθεί σε μια καινούργια αρχή. Αφηνιασμένος ο Στρατής αποφασίζει  να πάρει πια την κατάσταση στα χέρια του και να βάλει στη θέση του τον Διαγόρα.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Διαγόρας συνεχίζει την καταστροφική επίθεση του, αυτή τη φορά με στόχο τη Νίκη. Μετά από  την παρέμβαση του Αλέξανδρου ο Στρατής αναζητά το Χρήστο και φθάνει η ώρα να ειπωθούν όλα έξω από τα δόντια.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς