Αρχική Τηλεόραση Μαύρο ρόδο: «Φυσικά και ανησύχησα άλλα σεβάστηκα την απόφασή της»

Μαύρο ρόδο: «Φυσικά και ανησύχησα άλλα σεβάστηκα την απόφασή της» [sneak preview]

0

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Μαύρο ρόδο θα δούμε πως ο Λευτέρης ανησυχεί για την εξαφάνιση της κόρη του Ελισάβετ και η Ηγουμένη θα προσπαθήσει να τον καθησυχάσει. Δείτε στο nto-re-mi.gr το sneak preview και τον διάλογο που έχουν.

Ηγουμένη: Δεν πρέπει να αφήσεις την ταραχή σου να σε οδηγεί σε λάθος κρίσεις. Με το να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας τον άλλον δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Η Ελισάβετ δε χρειάστηκε και καμιά προτροπή για να κάνει οτιδήποτε ούτε για να πάει στην Πάτρα ούτε για να επιστρέψει.

Λευτέρης: Με τρελαίνει η σκέψη ότι μπορεί το παιδί μου να είναι σε κίνδυνο.

Ηγουμένη: Σε καταλαβαίνω, σε καταλαβαίνω αλλά τι άλλο μπορούμε να κάνουμε επικοινωνήσαμε με τις αρχές θα ξανά τηλεφωνήσω στο υπόσχομαι υπομονή πρέπει να κάνουμε τώρα τι λέει ο Ματθαίος «Ο υπομείνας εις τέλος, ούτος σωθήσεται».

Λευτέρης: Εσάς δεν σας παραξένεψε που έφυγε έτσι από το μοναστήρι; Δεν το ‘χει ξανά κάνει ποτέ κάτι τέτοιο.

Ηγουμένη: Λευτέρη η Ελισάβετ βρίσκεται σε ένα Μεταίχμιο. Πρέπει να πάρει πολύ σοβαρές αποφάσεις. Φυσικά και ανησύχησα όταν έμαθα ότι λείπει. Άλλα σεβάστηκα την απόφασή της να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί στους Καστρινούς.

Λευτέρης: Για τον Πέτρο;

Ηγουμένη: Και με την Αλεξία έχουν πολύ καλές σχέσεις, άλλα είναι προφανές ότι για τον Πέτρο στρέφει διαφορετικής φύσεως συναισθήματα. Για αυτό θέλω να είσαι σίγουρος ότι ούτε η Αυξεντία ούτε εγώ την πιέζαμε να πάρει αποφάσεις να επιστρέψει βιαστικά στο μοναστήρι.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα πριν την προβολή του επεισοδίου:

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς