Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Όλγα πιεσμένη από παντού νιώθει να απειλείται επικίνδυνα και...

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Όλγα πιεσμένη από παντού νιώθει να απειλείται επικίνδυνα και καταρρέει

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 75 που θα προβληθεί την Τρίτη 3/1 θα δούμε πως η Ελπίδα αποχαιρετά τον Άρη με πόνο. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 75 – Τρίτη 3/1/23

Το άλλοθι της Κατερίνας σώζει τον Στέφανο και η αποκάλυψη της σχέσης τους, ξαφνιάζει τους άλλους και φέρνει την ίδια σε κόντρα με τον Γιώργο. Η Νάντια βρίσκεται σε δίλημμα ανάμεσα στον Μάνο και τον Γιώργο κι αυτό την οδηγεί σε μια μοναχική βραδινή έξοδο με αναπάντεχες συνέπειες. Ο Στέφανος κατηγορεί την Όλγα για την παγίδα που του έστησε και της ζητά να μείνει μακριά τους, τη στιγμή που η οικογένεια ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι της θεραπείας του Κωστή. Η Ελπίδα αποχαιρετά τον Άρη με πόνο, ο Στέφανος μιλά στον Διοικητή για την πλεκτάνη της Όλγας κι εκείνος, την καλεί στο τμήμα με νέες κατηγορίες. Η Όλγα, πιεσμένη από παντού, νιώθει να απειλείται επικίνδυνα και καταρρέει.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Κωστής αρνείται να πάει για τη θεραπεία του, χωρίς τον πατέρα του. Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης ετοιμάζεται να πάρει τον φόνο πάνω του για να γλιτώσει την κατηγορία ο Στέφανος, ενώ κάνει στην Αθηνά μια τρομερή αποκάλυψη. Η Κατερίνα μαθαίνει πως ο Στέφανος κατηγορείται και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς