Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: «Αργυρώ γιατί δεν λες στην ξαδερφούλα σου ότι συναντάς τον Αστέρη...

ΣΑΣΜΟΣ: «Αργυρώ γιατί δεν λες στην ξαδερφούλα σου ότι συναντάς τον Αστέρη κρυφά;»

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 40 που θα προβληθεί την Πέμπτη 24/11/22 θα δούμε πως η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο:

Ο Βαγγέλης επιτίθεται στον Αστέρη και του ζητά να μείνει μακριά από την Αργυρώ. Ταυτόχρονα, ξεκαθαρίζει και στην ίδια ότι ήρθε για να πάρει τα πράγματα στα χέρια του. Ο Παντελής επισκέπτεται καταρρακωμένος από τη φυγή της Θοδώρας τον Παύλο, ενώ Λευτέρης και Θοδώρα ανοίγονται ο ένας στον άλλο και έρχονται πιο κοντά. Η Κατερίνα προειδοποιεί την Βασιλική να έχει το νου της στον Μαθιό, την ώρα που εκείνος παρακαλά την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση του Αστέρη για τα κτήματα. Η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η αψιμαχία μεταξύ Μαθιού και Νικηφόρου για τον συνεταιρισμό με τον Ευθύμη έχει αίσιο τέλος και ο δρόμος ανοίγει για τα όνειρα του Νικηφόρου και του Μανώλη.  Λίγο αργότερα, η Αργυρώ ανακοινώνει στους δικούς της την πρόταση που της έκανε ο Αστέρης και όλοι φαίνονται σύμφωνοι πως η ιδέα δεν είναι κακή.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς