Αρχική Τηλεόραση ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Λουίζα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με την εκταφή

ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ: Η Λουίζα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με την εκταφή

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ» θα δούμε πως ο Χρήστος προλαβαίνει την Κέλλυ πριν εκείνη κι ο Στάθης φύγουν για Αθήνα. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

  • Η Λουίζα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με την εκταφή.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Έλενα συγκινείται βαθειά αλλά ο Μιχάλης, που είναι πολύ ψυχρός μαζί της, της επιφυλάσσει μια δυσάρεστη αποκάλυψη.

Πρωταγωνιστούν: Αποστόλης Τότσικας (Μιχάλης Γαζής), Σπύρος Σταμούλης (Σπύρος Νικολάου), Μαριάννα Τουμασάτου (Μαρία Γαζή), Απόστολος Γκλέτσος (Αντώνης Λάμπρου), Κωνσταντίνος Καζάκος (Χρήστος Κεχαγιάς), Φωτεινή Τσακίρη (Δάφνη Λάμπρου), Κωνσταντίνα Μιχαήλ (Νόρα Κεχαγιά), Νίκη Βακάλη (Έλενα Σαμαρά), Χρύσα Μιχαλοπούλου (Κορίνα Λάμπρου), Ρένος Ρώτας (Ορέστης Κεχαγιάς) κ.α.

Επεισόδιο 45. Παρασκευή 26 Νοεμβρίου. Η Έλενα, έξαλλη αφού έμαθε πως ο Μιχάλης κοιμήθηκε με τη Λουίζα, φεύγει απ’ το σπίτι και πάει να την βρει στο ξενοδοχείο. Ο Μιχάλης έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αντώνη και τον ρωτάει ευθέως για την πλαστή νεκροψία, ενώ παράλληλα ψάχνει την Έλενα και προχωράει τα πλάνα για το resort. Η Λουίζα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με την εκταφή, παρά τις προσπάθειες του Σπύρου και της Νόρας να την μεταπείσουν. Ο Χρήστος προλαβαίνει την Κέλλυ πριν εκείνη κι ο Στάθης φύγουν για Αθήνα. Δείτε περισσότερα Spoiler για τη σειρά “Μόλις χθες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς