Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Μια απρόσμενη επίσκεψη στο χωριό θα φέρει τα πάνω κάτω!

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Μια απρόσμενη επίσκεψη στο χωριό θα φέρει τα πάνω κάτω!

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές. Θα δούμε πως ο Τόλλιας αναγκάζεται να ζητήσει απ’ τον Ακύλα να σταματήσει τα έργα στο Διαφάνι, ενώ η Μυρσίνη κανονίζει μια συνάντηση με την Αντιγόνη. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Νικηφόρος δέχεται μια δυσάρεστη έκπληξη απ’ την Ρένα ενώ η Ελένη και ο Λάμπρος θα πάρουν μετά από πολύ καιρό, μια μικρή ανάσα, απ’ τα προβλήματα που τους ταλανίζουν.

Δευτέρα 29/11/2021, Επεισόδιο 37. Η Ελένη ενημερώνει το Λάμπρο για όσα έχουν μάθει. Ο Λάμπρος πιεσμένος θέλει ν’ αντιδράσει όμως ο Σαράφης τον συμβουλεύει να μην μιλήσει. Ο Σέργιος έχοντας καταλάβει πως τα τρία κορίτσια προσπαθούν να βοηθήσουν τον Λάμπρο, επιμένει να προσφέρει κι εκείνος τη βοήθειά του. Ο Τόλλιας αναγκάζεται να ζητήσει απ’ τον Ακύλα να σταματήσει τα έργα στο Διαφάνι, ενώ η Μυρσίνη κανονίζει μια συνάντηση με την Αντιγόνη. Η Ρένα δεν είναι τόσο σίγουρη για τα αισθήματα του Νικηφόρου αφού βλέπει πως ακόμα ενδιαφέρεται για την Ασημίνα. Μια απρόσμενη επίσκεψη στο χωριό θα φέρει τα πάνω κάτω! Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς