Αρχική Τηλεόραση ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Η Καλλιόπη στήνει έναν ακόμα καβγά με τον...

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Η Καλλιόπη στήνει έναν ακόμα καβγά με τον Χαραλάμπη

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο που θα προβληθεί την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου θα δούμε πως ο Τυμπανιστής στήνει αυτί και μαθαίνει όλη την αλήθεια για το πολύτιμο αβγό Φαμπερζέ, την ώρα που η Σύλβια στήνει γλέντι στο κοινόβιο και ο αγχωμένος Σώτος ετοιμάζεται να περάσει το… Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είχαμε δει πως ο Θοδωρής κάνει οντισιόν, για να βρει τραγουδίστρια και να αντικαταστήσει την Αγγέλα, ενώ η Βαλέρια το παίζει μετανιωμένη στον παπά, για να δικαιολογήσει την παρουσία της στον Πλάτανο.

Ο Τυμπανιστής στήνει αυτί και μαθαίνει όλη την αλήθεια για το πολύτιμο αβγό Φαμπερζέ, την ώρα που η Σύλβια στήνει γλέντι στο κοινόβιο και ο αγχωμένος Σώτος ετοιμάζεται να περάσει το… «τελευταίο βράδυ» του. Η Κατερίνα είναι σίγουρη πως τα δυο αδέρφια κάτι κρύβουν, ενώ ο Πετράν, που μαθαίνει πως τα λεφτά των Πλατανιωτών τα κρύβει η Μάρμω στο σπίτι της, ετοιμάζεται να τα κλέψει. Ο Κανέλλος και ο Τζώρτζης το ‘χουν βάλει σκοπό ζωής να ξεπεράσουν τη Χρύσα και η γιατρέσσα μας δεν μπορεί να τους αλλάξει γνώμη με τίποτα. Γνώμη δεν αλλάζει ούτε ο Σίμος όμως, που είναι αποφασισμένος να χωρίσει τα τσανάκια του με την Τούλα αν δεν αρχίσει να τον σέβεται… όπως του αξίζει! Κι ενώ η Βαλέρια στήνει μια fake αυτοκτονία για να φέρει τον παπά με τα νερά της, η Καλλιόπη στήνει έναν ακόμα καβγά με τον Χαραλάμπη και ο Τυμπανιστής μαθαίνει πού βρίσκεται το αυθεντικό αβγό… από σπόντα! Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς