Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Μάρθα αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Μάρθα αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη και του κάνει πρόταση να γυρίσει στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος αρνείται. Η Ιουλία με τον Γιώργη αποφασίζουν να κάνουν μια… παρανομία. Στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το τι θα γίνει στη συνέχεια:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως ο Μάνος επισκέπτεται τον Γρηγόρη στο νοσοκομείο κι εκεί μαθαίνει κάτι που αλλάζει τελείως την τροπή των γεγονότων σχετικά με τη φωτιά στο ελαιοτριβείο.

Στο Επεισόδιο 113 βλέπουμε πως ένας καινούριος εργάτης, ο Λεωνίδας (Ραφαήλ Καρυωτάκης), πιάνει δουλειά στους ελαιώνες τον Βρεττάκων. Η Μαρία και η Μαργαρίτα παλεύουν να πείσουν την Αθηνά να μην πουλήσει το μερίδιό της στον Ισίδωρο. Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Ισμήνη πως έχει έρθει κοντά με τη Χάιδω κι εκπλήσσεται από την αντίδρασή της. Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη και του κάνει πρόταση να γυρίσει στο ελαιοτριβείο, αλλά εκείνος αρνείται. Η Ιουλία με τον Γιώργη αποφασίζουν να κάνουν μια… παρανομία. Ο Κωνσταντίνος μαθαίνει ότι ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή για να σκοτώσουν τον Κεφαλά στη φυλακή ήταν ο Ανέστης και βάζει τον Δημήτρη να τον τιμωρήσει. Παρά τις ενστάσεις της Αθηνάς, η Μαρία βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή και μιλάει για το κίνητρο του φόνου. Η Μάρθα δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί το παρελθόν της και αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της. ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς