Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: Η Ελίφ είναι στην εντατική, χρειάζεται αίμα και ο Μαχίρ δίνει...

ΕΛΙΦ: Η Ελίφ είναι στην εντατική, χρειάζεται αίμα και ο Μαχίρ δίνει το δικό του

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ θα δούμε πως η Ελίφ ανακτά τις αισθήσεις της και αρχίζει να εξηγεί τι συνέβη ενώ βρίσκεται και ο Μαχίρ στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στα επεισόδια.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Ελίφ περιμένει τη μητέρα της και βλέπει έναν άντρα που πουλάει μπαλόνια. Περνάει τον δρόμο χωρίς να προσέξει και τη χτυπάει ο Μαχίρ με το αυτοκίνητό του.

Δευτέρα 6/12 Επεισόδιο 982

Ο Τουφάν αποκαλύπτει στον Εμιρχάν ότι ο Σαφάκ θα φύγει.  Ο Εμιρχάν είναι πολύ στενοχωρημένος με τα νέα και πηγαίνει στο σπίτι του Σαφάκ να τον ρωτήσει «γιατί». Ο Σαφάκ λυπάται αλλά δεν μπορεί να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του στον Εμιρχάν.  Ο Τουφάν και η Ζουλιντέ πιστεύουν πως ο Εμιρχάν έχει χαθεί και τον αναζητούν στο δρόμο, όπου λίγο αργότερα τον βλέπουν να συνοδεύεται από τον Σαφάκ.  Όταν ο Σαφάκ βλέπει τη Ζουλιντέ με τον Τουφάν νιώθει άσχημα και φεύγει αμέσως.  Η Ελίφ είναι στην εντατική και η Μελέκ είναι θυμωμένη με τον Μαχίρ και τον κατηγορεί για ό,τι συνέβη.  Όμως η αστυνομία λέει πως σύμφωνα με τις κάμερες ασφαλείας ο Μαχίρ δεν φταίει για το ατύχημα, είναι αθώος.  Η Ελίφ χρειάζεται αίμα και ο Μαχίρ δίνει το δικό του αλλά ακόμα η Μελέκ δεν μπορεί να τον συγχωρήσει. Ο Κερέμ πηγαίνει την Ασλί στο νοσοκομείο αλλά δεν βλέπει τη Μελέκ και την Ελίφ.  Συναντάει όμως τον Μαχίρ, ο οποίος δεν του αποκαλύπτει για ποιο λόγο βρίσκεται στο νοσοκομείο… Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-1
ELIF-5
ELIF-6
ELIF-7
ELIF-8
ELIF-9
ELIF-10
ELIF-11
ELIF-12
ELIF-13

Τρίτη 7/12 Επεισόδιο 983

Ο Μαχίρ στέλνει λουλούδια για την Ελίφ στο νοσοκομείο αλλά η Μελέκ θλιμμένη και οργισμένη για την κατάσταση της κόρης της θεωρεί τον Μαχίρ ένοχο και τα πετάει.  Η μικρή, αθώα Ελίφ παραμένει χωρίς τις αισθήσεις της. Η Ασλί για άλλη μια φορά βοηθάει τη Μελέκ να τα βγάλει πέρα με τη γραφειοκρατία και έτσι να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα της και η ταυτότητα της Ελίφ.  Η Κιγιμέτ ορκίζεται να εκδικηθεί την οικογένεια Χακτανίρ. Ακόμα και όταν ο Μαχίρ την ενημερώνει για το φτωχό κοριτσάκι, που μάχεται για τη ζωή του, εκείνη παραμένει ασυγκίνητη. Ο Μαχίρ όμως έχει επηρεαστεί αν και δεν είναι ένοχος.  Ο Μαχίρ ανακαλύπτει πως έχουν κάτι κοινό με τη Μελέκ. Ο Λεβέντ αποφασίζει να μην επηρεάζεται από τα αισθήματα του για τη Χουμεϊρά και να κάνει απλά και σωστά τη δουλειά του.  Και η Χουμεϊρά όμως νιώθει διχασμένη… Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-14
ELIF-15
ELIF-16
ELIF-17
ELIF-18
ELIF-19
ELIF-20
ELIF-21
ELIF-22
ELIF-23

Τετάρτη 8/12 Επεισόδιο 984

Η Ελίφ ανακτά τις αισθήσεις της και αρχίζει να εξηγεί τι συνέβη ενώ βρίσκεται και ο Μαχίρ στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Η Ελίφ τον συμπαθεί αμέσως. Μετά τα λόγια της κόρης της, η Μελέκ καταλαβαίνει πως ο Μαχίρ είναι αθώος για ό,τι συνέβη.  Η συμπεριφορά του Μαχίρ εντυπωσιάζει τη Μελέκ. Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-24
ELIF-25
ELIF-26
ELIF-27
ELIF-28
ELIF-29
ELIF-30
ELIF-31
ELIF-32
ELIF-33Οι άνθρωποι της Ράνα εξακολουθούν να αναζητούν την Ελίφ και συναντούν έναν άντρα, που ισχυρίζεται ότι γνωρίζει το κοριτσάκι. Και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σεντάτ. Η κατάσταση της Ματσιντέ καθημερινά χειροτερεύει.  Ο μεγαλύτερος φόβος της είναι μήπως ξεχάσει ποια είναι η Ελίφ… ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς