Αρχική Τηλεόραση Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Σάββας ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Ηλία

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Σάββας ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Ηλία

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα δούμε πως ο Χαραλάμπης ανακαλύπτει πως ο Σάββας κρύβεται πίσω από το σαμποτάζ του αγώνα μπάσκετ. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως μια «ύποπτη» φοντανιέρα κάνει «βόλτες» στο χωριό.

Επεισόδιο 49ο (Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021). Η Κατερίνα χωρίζει, για ακόμα μια φορά, τον Παναγή με συνοπτικές διαδικασίες. Το πρώην ζευγάρι μας ξεκινάει… πόλεμο και ο Θοδωρής φοβάται για παράπλευρες απώλειες, αφού η Κατερίνα αποφασίζει να διεκδικήσει το Δασαρχείο για να στήσουν εκεί την έδρα της επιχείρησής τους τα ξαδέρφια.

Ο Χαραλάμπης ανακαλύπτει πως ο Σάββας κρύβεται πίσω από το σαμποτάζ του αγώνα μπάσκετ, την ώρα που η Μάρμω υπόσχεται στον Μένιο να βάλει τέλος στις βόλτες του Τζίμη στο δάσος τους μια για πάντα. Η Φένια κλέβει τον χάρτη της λευκής τρούφας, για να τον δώσει στον Παναγή, ο οποίος της δίνει ένα… παθιασμένο φιλί! Ο Σάββας ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Ηλία για μια θέση στην επιχείρηση τρούφας. Ποιος από τους δύο θα κερδίσει τη μάχη;Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς