Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα

ΣΑΣΜΟΣ: Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός θα δούμε πως η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, καθώς επίσης και η ένταση στη σχέση Αιμιλίας-Δημήτρη. Η Καλλιόπη αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Παύλος δέχεται επίθεση απ’ το Μαθιό, που τον απειλεί με όπλο. Κι ενώ η Στέλλα πάει να πάρει απαντήσεις από την Καλλιόπη για την εμπλοκή της με τον Κώστα, η Αιμιλία κάνει μια μυστική συνάντηση.

Στο εικοστό πέμπτο επεισόδιο του β κύκλου θα δούμε πως ο Μαθιός ανακοινώνει την απόφασή του στη Βασιλική, να παντρευτούν την επόμενη κιόλας μέρα. Την ίδια στιγμή, η απόφαση του Αστέρη να φύγει από την Κρήτη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης, που ξεσπά στην Αργυρώ. Ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις έρευνες για τον φάκελο που άφησε πίσω πριν δολοφονηθεί, ο κάτοχός του, ωστόσο, αρνείται να τον παραδώσει. Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει. Η απόσταση Αργυρώς-Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, όπως και η ένταση στη σχέση Αιμιλίας-Δημήτρη. Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο. Διαβάστε τη συνέχεια.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς