Αρχική Τηλεόραση ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Η ανακοίνωση της Ραζάν να παντρευτεί την επόμενη μέρα ενθουσιάζει τον...

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Η ανακοίνωση της Ραζάν να παντρευτεί την επόμενη μέρα ενθουσιάζει τον Καρίμ

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Γλυκάνισος» θα δούμε πως ενώ το γλέντι του γάμου της Ραζάν ξεκινάει, ο Στρατής αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να πάει. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια της σειράς.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Έκτορας ανακοινώνει στην οικογένειά του, ότι επισπεύδει τον γάμο με την Ανθή. Παράλληλα, ο Άγγελος με τη Μαργαρίτα μαθαίνουν ότι ο Ελαιώνας ανήκει στη μητέρα του Αστυνόμου Ευστρατίου ενώ η Ραζάν μαθαίνει ότι η Ελεάνα είναι έγκυος.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15. Η ανακοίνωση της Ραζάν να παντρευτεί την επόμενη μέρα ενθουσιάζει τον Καρίμ και τη Φατιμέ ενώ παράλληλα ο Στρατής συγκρούεται με την Ελεάνα στο αρχοντικό Δεμίρη, επειδή εκείνη ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στη Ραζάν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ανθή συναντά τον Νικήτα και το πάθος μεταξύ τους φουντώνει. Η Ελεάνα, αποφασισμένη πια, συνεννοείται με τον Αντρέα να πάει να βρει τον Στρατή ενώ ο Καρίμ προσκαλεί τον Στρατή στον γάμο του με τη Ραζάν. Εν τω μεταξύ, η Χρυσάνθη μαθαίνει για τον γάμο της Ραζάν και χαίρεται που τελικά δεν τα βρήκαν με τον Στρατή. Κι ενώ το γλέντι του γάμου της Ραζάν ξεκινάει, ο Στρατής αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να πάει. Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς