Αρχική Τηλεόραση Ο Στρατής Χατζησταματίου δίνει spoiler για την 3η σεζόν του Σασμού

Ο Στρατής Χατζησταματίου δίνει spoiler για την 3η σεζόν του Σασμού

0

Ο τηλεοπτικός Μανόλης από τη δημοφιλή σειρά του Alpha, «Σασμός», μίλησε στο Alpha τώρα κι έδωσε spoiler: «‘Ο,τι περιμένουμε να συμβεί την 3η σεζόν του Σασμού… θα συμβεί!». Τι θα γίνει την 3η σεζόν στο «Σασμό»; Ποιες οι εξελίξεις; «Είναι ο επίλογος της σειράς. Οι ιστορίες θα κλείσουν» λέει ο Στρατής Χατζησταματίου.

Μιλώντας για τον Μανόλη υπογραμμίζει ότι «είναι ένας χαρακτήρας πολύ διαφορετικός από αυτό που εκπροσωπεί το σύμπαν της σειράς, δηλαδή μια κοινωνία που είναι εμποτισμένη στη βία και το μίσος. Είναι πράγματα που τα απεχθάνεται ο Μανόλης κι ως προς αυτό βρίσκω πολλά κοινά. Ο τρόπος που καταδικάζει εσωτερικά κι εξωτερικά το μίσος και βία είναι κάτι που με αφορά πάρα πολύ» τονίζει. «Ο Μανόλης είναι ένας άνθρωπος της συνεννόησης με τα δικά του προβλήματα. Γιατί όταν ο ορθολογισμός και η υπερσκέψη γιγαντώνονται, ειδικά σε έναν χαρακτήρα πολύ ευαίσθητο, προκαλούνται πολλές εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις, οι οποίες  οδηγούν σε λάθη. Λάθη που μπορούν να αποβούν ολέθρια. Κι αυτό το έχουμε δει στην πορεία της σειράς».

Ο ρόλος του υποκριτικά είναι αρκετά απαιτητικός, για το λόγο ότι χρειάζεται, κάποιες φορές, να παίζει και μέσω της σιωπής. «Ίσως αυτές να είναι οι πιο ενδιαφέρουσες στιγμές και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του υλικού που εξιτάρει τον ηθοποιό. Είναι ένας ρόλος ο οποίος δε μιλάει πολύ. Αλλά επειδή πολλά πράγματα που συμβαίνουν στο Μανόλη συμβαίνουν ερήμην του, τα αντιμετωπίζει, όχι με τα λόγια, αλλά με ψυχικές κι εσωτερικές αντιδράσεις. Αυτό με εξιτάρει στο υλικό του ρόλου».

Δείτε το σχετικό βιντεο:




Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς