Αρχική Τηλεόραση ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Ο Θόδωρος δίνει στον Ραφαήλ ένα γράμμα από τον πατέρα του

ΓΛΥΚΑΝΙΣΟΣ: Ο Θόδωρος δίνει στον Ραφαήλ ένα γράμμα από τον πατέρα του

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Γλυκάνισος» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 61 που θα προβληθεί το Σάββατο 29/4 θα δούμε πως ο Θανάσης, έχοντας παρακολουθήσει τον Ευστρατίου, ανακαλύπτει πού κρύβεται ο Μπίλι κι ενημερώνει τη Μαργαρίτα.

Στο σπίτι της Μαργαρίτας έρχεται και ο Πωλ, που τους εκμυστηρεύεται ότι έχει κρατήσει αντίγραφο της ατζέντας του Μπίλι. Όσο γίνονται όλα αυτά, η Ανθή παίρνει τον Νικήτα για να του δείξει τη νέα του βάρκα, ενώ ο Θόδωρος δίνει στον Ραφαήλ ένα γράμμα από τον πατέρα του. Την επόμενη μέρα, ο Άγγελος και η Μαργαρίτα φεύγουν για Χίο, προκειμένου να περάσουν από συνέντευξη για την αναδοχή της Αμάλ. Εκεί ο Άγγελος θα συναντήσει μια γυναίκα από το παρελθόν του.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Νεφζάτ, ως απεσταλμένος του Μπίλι, έρχεται και του ζητά την ατζέντα. Και όσο γίνονται όλα αυτά, ο Ευστρατίου δίνει εντολή να γίνει έρευνα στο νησί για τον δραπέτη, ενώ ο Πωλ δίνει στον Νεφζάτ την ατζέντα, για να τη πάει στον Μπίλι. Τα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς όπως φαίνονται.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς