Αρχική Τηλεόραση Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο Βύρωνας φτάνει στον Παράδεισο με ένα ανέλπιστο...

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Ο Βύρωνας φτάνει στον Παράδεισο με ένα ανέλπιστο νέο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 108 που θα προβληθεί την Πέμπτη 30/3/23 θα δούμε πως η αύξηση του ενοικίου έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Μπενετάτου.

Η Σύρμω, ο Μεμάς και ο Πασχάλης ψάχνουν να βρουν τρόπο, να ανταπεξέλθουν στα νέα δεδομένα… Ο Βύρωνας φτάνει στον Παράδεισο με ένα ανέλπιστο νέο, για τον Ντίνο και την Μιράντα, ένα νέο που τους δίνει μεγάλη χαρά. Απ’ την άλλη ο Μάρκος και η Αμαλία έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση με το νέο αυτό… Η Πιπίτσα αποφασισμένη και πεπεισμένη ότι ξέρει καλύτερα απ’ όλους το καλό της Γεωργίας, βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποκατάστασής της. Η Όλγα βρίσκει τον εαυτό της απολογούμενη στον Πάρη για τις επιλογές της… Η Βικτώρια ξέρει ότι κινδυνεύει, όσο ζει ο Θανάσης, έτσι αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση μία και καλή. Θα καταφέρει ο Αναγνώστου να φέρει εις πέρας το σχέδιο της;

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Μιράντα μπαίνει σε υποψίες για το διαζύγιο του Ντίνου και της Λιζέτας, πράγμα που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς