Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Νέες συλλήψεις θα φέρουν χιονοστιβάδα ανατροπών

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Νέες συλλήψεις θα φέρουν χιονοστιβάδα ανατροπών

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες θα δούμε πως ο Ζάχος με τη βοήθεια του Μπάμπη προσπαθούν να βρούνε την άκρη του νήματος για την παγίδα που του έστησαν. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Επεισόδιο 88. Ο Μελέτης αναλαμβάνει να αντιμετωπίσει την Αντιγόνη ενώ η Μυρσίνη αναγκάζεται να παίξει διπλό ρόλο στην υπόθεση του αεροδρομίου. Ο μελλοντικός γάμος του Νικηφόρου και της Ρένας βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί. Ο Κυριάκος με τον Σταμάτη προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του Ακύλα σχετικά με τα κλοπιμαία. Θα τα καταφέρουν; Η Κορίνα υποψιάζεται πως κάτι κρύβεται πίσω απ’ το ταξίδι της Ζωής και της Αιμιλίας στην Αθήνα. Ο Κωνσταντής επιστρατεύει τον Νώντα προκειμένου να μάθει ποιος τράβηξε την «παράνομη» φωτογραφία στο γύρισμα. Ο Ζάχος με τη βοήθεια του Μπάμπη προσπαθούν να βρούνε την άκρη του νήματος για την παγίδα που του έστησαν. Μια συζήτηση του Τόλλια με τον Θανάση, θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.

Επεισόδιο 89. Η Ζωή και η Αιμιλία προσπαθούν να θολώσουν τα νερά στην Κορίνα, για να μη καταλάβει τον πραγματικό λόγο που κατεβαίνουν στην Αθήνα. Τα οικονομικά προβλήματα αρχίζουν να διαφαίνονται στο σπίτι της οικογένειας Σταμίρη. Η Ασημίνα μαθαίνει απ’ τον Σέργιο για τον καυγά του Φώτη με τον Ζαχαρία και φοβάται για την εμπλοκή της οικογένειας Βαμβακά στην υπόθεση της ληστείας στο σπίτι του Μεγαρίτη. Ο Ζάχος θ’ ανακαλύψει πως στην παγίδα που του έστησαν εμπλέκονται πολλά και σημαντικά πρόσωπα. Ο Κωνσταντής ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τις φωτογραφίες της Δρόσως με τον Δάκη. Η οικογένεια Τόλλια ανακουφίζεται με την ομολογία του Θανάση ενώ οι καινούριες συλλήψεις θα φέρουν χιονοστιβάδα ανατροπών. Όλες οι εξελίξεις της σειράς “Άγριες Μέλισσες”

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς