Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Στέφανος βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον...

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Ο Στέφανος βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον Άρη

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 113 που θα προβληθεί την Τετάρτη 1/3 θα δούμε πως ο Γιώργος μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ρένας και μπαίνει σε σκέψεις.

Ο Στέφανος βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον Άρη την στιγμή που εκείνος έχει αγωνία για τη μητέρα του και επιτίθεται στην Όλγα πιστεύοντας πως την έχει βλάψει. Ο Θωμάς τρέχει να προλάβει τον Στέφανο αλλά η υγεία του θα τον προδώσει. Η Αρετή βρίσκει στο σπίτι τα αποτελέσματα εγκυμοσύνης της Ρένας. Ο Άρης συναντά τον Στέφανο και επιχειρεί να τον πείσει και να μην τον καταγγείλει, η συζήτηση όμως μετατρέπεται σε καβγά και τελικά πιάνονται στα χέρια. Ο Ορέστης βρίσκεται μπροστά στον Χρήστο, που αρχίζει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Ορέστης θέλει να καταλάβει τι κρύβεται πίσω απ’ το μίσος της Όλγας για τον Άρη, ενώ ο Μιχάλης ανησυχεί για τους σκοπούς της Όλγας και ζητά απ’ τον Άρη να μείνει μακριά της. Την ίδια στιγμή, ο Θωμάς κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Στέφανο, ώστε μην καταδώσει τον αδερφό του.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς