Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Γεωργία κάνει δύσκολη τη ζωή της Στέλλας

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Γεωργία κάνει δύσκολη τη ζωή της Στέλλας

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 87 που θα προβληθεί την Τετάρτη 1/2/23 θα δούμε πως ο Ιάσωνας ζητάει τη βοήθεια της Αλεξάνδρας για να τα βρουν με το Φίλιππο και τη Δήμητρα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 87 – Τετάρτη 1/2/23

Η Ευγενία δίνει τελεσίγραφο στο Μάρκο: το πιστόλι σου ή εγώ. Η Γεωργία κάνει δύσκολη τη ζωή της Στέλλας και κάνει να πιάσει στα πράσα το Στρατή αλλά εκείνος την παγιδεύει! Η Αλεξάνδρα επικοινωνεί με το Μάρκο κι εκείνος της ζητά να μην τον ξαναενοχλήσει. Ο Νικόλας ζητάει βοήθεια από το Στέφανο αλλά απογοητεύεται από την αντίδρασή του. Η χωροφυλακή ανακαλύπτει το πτώμα του Μήτσου ενώ ο Σπύρος είναι στο σπίτι της Μαργέτας έτοιμος να ξεκινήσει τη συνέντευξή τους. Ο Ιάσωνας ζητάει τη βοήθεια της Αλεξάνδρας για να τα βρουν με το Φίλιππο και τη Δήμητρα. Αποτυγχάνουν αλλά αυτό θα τους ενώσει.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ευγενία, που δεν αντέχει άλλο πια αυτό που γίνεται, του δίνει τελεσίγραφο. Παράλληλα, η υγεία του Στέφανου θα κλονιστεί σοβαρά ενώ μοιραία οι δυο άντρες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς