Αρχική Τηλεόραση ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Ελπίδα ζητάει τη βοήθεια του Αντώνη για να αποφυλακιστεί...

ΑΓΡΙΑ ΓΗ: Η Ελπίδα ζητάει τη βοήθεια του Αντώνη για να αποφυλακιστεί η Όλγα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη και συγκεκριμένα στο εβδομηκοστό τρίτο επεισόδιο που θα προβληθεί την Πέμπτη 29/12/22 θα δούμε πως ο Άρης βάζει στην Όλγα την ιδέα πώς να πετάξει έξω από την εταιρία τον Αντώνη. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 73 – Πέμπτη 29/12/22

Η Ελπίδα ζητάει τη βοήθεια του Αντώνη για να αποφυλακιστεί η Όλγα. Εκείνος δέχεται, αλλά με έναν όρο, που θα κάνει έξαλλη την Όλγα. Ο Διοικητής δεν πείθεται για την ενοχή της Όλγας και οι υποψίες του στρέφονται στον Στέφανο. Από την πλευρά του, ο Στέφανος συγκρούεται με την Όλγα για τη Μυρτώ. Εν τω μεταξύ, η Όλγα δίνει συμπληρωματική κατάθεση, που οδηγεί σε ανατροπή των δεδομένων της υπόθεσης και το σχέδιό της για να αποφύγει την κατηγορία για τον φόνο του Βλάσση έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Στέφανος και η Ελπίδα ετοιμάζονται να πάνε στη Βοστώνη για τη θεραπεία του Κωστή, όμως μια παγίδα κατά του Στέφανου, οδηγεί στη σύλληψή του. Ο Μάνος και η Νάντια έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, αλλά δεν τα εκφράζουν. Ο Άρης βάζει στην Όλγα την ιδέα πώς να πετάξει έξω από την εταιρία τον Αντώνη.

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Άρης αφήνεται ελεύθερος αφού κάποιος έχει πληρώσει την εγγύησή του. Κι ενώ όλοι πενθούν για τον χαμό της Φιλιώς, αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο εκδικητής που σκότωσε τον Βλάσση.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς