Αρχική Τηλεόραση Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Χαραλάμπης κανονίζει πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια...

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ο Χαραλάμπης κανονίζει πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Καλλιόπης

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο θα δούμε πως ο Χαραλάμπης κανονίζει πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Καλλιόπης. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Επεισόδιο 47ο (Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021). Ο δικηγόρος του Βαγγέλα βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας Αργυρού, αλλά οι εσωτερικές έριδες και το αστυνομικό δαιμόνιο του Κανέλλου δεν τους αφήνουν να κάνουν τη… δουλειά τους με την ησυχία τους. Ο Χαραλάμπης κανονίζει πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια της Καλλιόπης, αλλά η μεγαλύτερη έκπληξη για όλους μάλλον θα είναι τα νεύρα της.

Η Αγγέλα και ο παπάς στήνουν στον Ηλία ένα χουνέρι που θα του μείνει αξέχαστο, την ώρα που ο Παναγής έρχεται αντιμέτωπος με τον Τζίμη. Η Κατερίνα νομίζει πως ο δασονόμος της καρδιάς της τα ξαναβρήκε με τη Φένια και πέφτει από τα σύννεφα. Θα καταφέρουν οι Ιταλοί να αναγκάσουν τον δικηγόρο να ορίσει τον Σάββα υπεύθυνο στην επιχείρηση με τις τρούφες; Τι θα κάνει ο Παναγής για να αγοράσει, έστω και την τελευταία στιγμή, το σπίτι των ονείρων του; Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς