Αρχική Τηλεόραση Σασμός: Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια – Ένας καινούργιος κύκλος...

Σασμός: Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια – Ένας καινούργιος κύκλος αίματος φαίνεται να ξεκινά

0

Στα προσεχή επεισόδια του σήριαλ Σασμός, θα δούμε πως οι εξελίξεις είναι καθηλωτικές. Αστέρης και Μαθιός δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη σύγκρουση που έφερε η αποκάλυψη της αλήθειας για τον Στεφανή. Διαβάστε στο nto-re-mi.gr αναλυτικά όσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια

Επεισόδιο 17

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου. Το οινοποιείο του Φαρμάκη το αναλαμβάνει και επίσημα ο Παύλος, ο οποίος θα προσλάβει τον Βαγγέλη. Η Στέλλα θα παραιτηθεί από δικηγόρος του Αντρέα, ωστόσο εκείνος δε δείχνει να έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Κι ενώ συνεχίζονται οι ετοιμασίες για τους αρραβώνες, ο Αστέρης θα μάθει την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή. Ο κόσμος του θα γκρεμιστεί και η αντίδρασή του θα είναι απρόβλεπτη. Η Θοδώρα πηγαίνει στο γυναικολόγο και μαθαίνει κάτι, που θα την κάνει να καταρρεύσει. Στο μεταξύ, η γιαγιά Ειρήνη θα καλέσει τον Αντρέα στο σπίτι για να του πει για το σασμό. Αυτή η συνάντηση θα εξελιχθεί σε μια τεράστια σύγκρουση μεταξύ των δύο και θα οδηγήσει την γιαγιά Ειρήνη ένα βήμα πριν τον θάνατό της.

Επεισόδιο 18

Τρίτη 24 Οκτωβρίου. Για άλλη μια φορά τα σχέδια του Αστέρη και της Αργυρώς φαίνεται να ματαιώνονται, αφού η γιαγιά Ειρήνη, μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, λίγο πριν τους αρραβώνες.

Τα σύννεφα θα μαζευτούν απειλητικά πάνω από το χωριό και ένα καινούργιο μέτωπο ανοίγει, φέρνοντας αντιμέτωπους Μαθιό και Αστέρη, που σε κατάσταση σοκ θα μάθει πως ο αδελφός του είναι ο φονιάς του Στεφανή. Η Θοδώρα κινδυνεύει να χάσει και ξανά το παιδί που κυοφορεί. Κάποιοι αρχίζουν να αναρωτιούνται, αν ο Αντρέας Βρουλάκης κρύβεται πίσω από τα μυστηριώδη χτυπήματα του νεκρού Ευθύμη. Η Εύα πλησιάζει φιλικά τον Αντρέα.

Επεισόδιο 19

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου. H αλήθεια για το θάνατο του Βασίλη θα πέσει σαν βόμβα στην Καλλιόπη, η οποία βλέπει ανατροπές στη ζωή της για ακόμα μία φορά. Ο Αντρέας, στεναχωρημένος για τη γιαγιά Ειρήνη, θα καταφύγει στο μόνο πρόσωπο που μπορεί να τον ακούσει. Η Εύα θα συνεχίσει να εξυφαίνει τα σκοτεινά της σχέδια, προσεγγίζοντας τον Βαγγέλη, ο οποίος θα επιστρέψει στο οινοποιείο, την ώρα  που η Μαρίνα είναι ανήσυχη για την Αργυρώ. Ο Αντώνης θα πάρει μια πρωτοβουλία που θα αφήσει έκπληκτες και τις δύο γυναίκες. Ο Αστέρης δε θα δεχτεί να ακούσει κουβέντα και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από τον αδερφό του, ο οποίος συνειδητοποιεί ότι τον χάνει. Οι δαίμονες του παρελθόντος, ξύπνησαν για τα καλά. Η Καλλιόπη θα καλέσει τον Αστέρη και τον Μαθιό στο σπίτι και θα τους ανακοινώσει πως η βεντέτα ανοίγει και πάλι. Ένας καινούργιος κύκλος αίματος φαίνεται να ξεκινά και κανείς δεν θα είναι ασφαλής.

Επεισόδιο 20

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου. Οι υποψίες της Βασιλικής για τον Αντρέα και τον ρόλο του στην υπόθεση Φαρμάκη περνούν από τον Γιώργο στον Αντώνη και φτάνουν στη Στέλλα. Εκείνη ακόμα ερευνά την πιθανότητα ο θάνατος του Ευθύμη να ήταν αυτοκτονία. Η Καλλιόπη μετά τις αποκαλύψεις του Σταμάτη, μαίνεται κατά του Παύλου και αποκλείει κάθε πιθανότητα σασμού, ενώ Αστέρης και Μαθιός δεν μπορούν να ξεπεράσουν τη σύγκρουση που έφερε η αποκάλυψη της αλήθειας για τον Στεφανή. Κάτω από τα μάτια όλων ο Νικηφόρος μαθαίνει για τον Παύλο και την πρόθεση της Καλλιόπης να ξεπληρώσει το κρίμα μόνη της.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς