Αρχική Τηλεόραση ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Η Μάρμω αποφασίζει να ξεκινήσει πόλεμο με τους...

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Η Μάρμω αποφασίζει να ξεκινήσει πόλεμο με τους Πλατανιώτες

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο που θα προβληθεί τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα δούμε πως ο Σίμος δίνει μια ξεγυρισμένη μπούφλα στον Πετράν και τάσσεται υπέρ του πολέμου που έχουν ανοίξει με το κοινόβιο ο Ηλίας και ο Θύμιος. Δείτε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Στο προηγούμενο επεισόδιο είχαμε δει πως η Σύλβια ετοιμάζεται να γίνει καφετζού, προκαλώντας πολλαπλά «εγκεφαλικά» στον Θύμιο, ενώ ο Χαραλάμπης ετοιμάζεται να συλλάβει τον… παπά!

Επεισόδιο 16ο: Ο Σίμος δίνει μια ξεγυρισμένη μπούφλα στον Πετράν και τάσσεται υπέρ του πολέμου που έχουν ανοίξει με το κοινόβιο ο Ηλίας και ο Θύμιος. Ο Χαραλάμπης, πάλι, σαν έτοιμος από καιρό, συλλαμβάνει τον παπά και τον Σώτο για κατοχή παράνομης… ρίγανης και η Σύλβια με την Καλλιόπη αποφασίζουν να του δώσουν ένα γερό μάθημα. Ο Παναγής τσακώνεται άσχημα με τον Σίμο, που αποφασίζει να κόψει φιλία, την ώρα που η Κατερίνα υπόσχεται να στηρίξει τη Χρύσα και να κρατήσει το μυστικό της εγκυμοσύνης της, για όσο χρειαστεί. Η Φιλιώ δίνει τελεσίγραφο στον Ηλία πως, αν συνεχίσει να καταστρώνει ύπουλα σχέδια, θα έχουν κακά ξεμπερδέματα, την ίδια ώρα όμως η Μάρμω, που έχει βαρεθεί να δίνει τελεσίγραφα, αποφασίζει να ξεκινήσει πόλεμο με τους Πλατανιώτες. Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς