Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ 5ος κύκλος: 30 + 2 φωτογραφίες – Τι θα δούμε στα...

ΕΛΙΦ 5ος κύκλος: 30 + 2 φωτογραφίες – Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

0

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του πέμπτου και τελευταίου κύκλου της σειράς ΕΛΙΦ που ξεκινάει την Τετάρτη 8/9/21. Οι εξελίξεις συνεχίζουν να είναι ανατρεπτικές και καταιγιστικές. Αναλυτικά στα πρώτα τρία επεισόδια θα δούμε:

Τετάρτη 8/9
Επεισόδιο 920 – 1ο επεισόδιο 5ου Κύκλου

Μετά από μήνες, η Μελέκ και η Ελίφ είναι μαζί και ευτυχισμένες. Αν και η Ελίφ νοσταλγεί τον Κερέμ και τη Ματσιντέ, είναι αδύνατον να επιστρέψει στην έπαυλη. Το γεγονός όμως πως είναι μαζί με τη μητέρα της, την κάνει να τα ξεχνάει όλα. Όμως η ευτυχία τους δεν θα κρατήσει πολύ εξαιτίας του ιδιοκτήτη του σπιτιού, που μένουν και ενός άντρα, που τις αναζητά με μια φωτογραφία στα χέρια του. Στην έπαυλη η οικογένεια Χακτανίρ περνάει δύσκολες μέρες. Όλοι οι αγαπημένοι τους άνθρωποι έχουν φύγει και η ζωή έχει για τα μέλη της οικογένειας μόνο γκρίζα χρώματα. Η Χουμεϊρά κλαίει συνεχώς και διαμαρτύρεται για την άτυχη ζωή της ενώ η Ματσιντέ πάντα σκέφτεται την Ελίφ και τη Σερσέ (Μελέκ) ενώ προσπαθεί ταυτόχρονα να βοηθήσει την κόρη και τον γιο της.  Στην εταιρία έχει έρθει νέο προσωπικό, ο Ακίν και ο Μαχίρ, ο νέος διευθύνων σύμβουλος… Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-15
ELIF-16
ELIF-17
ELIF-18
ELIF-19
ELIF-20
ELIF-21
ELIF-22
ELIF-23
ELIF-24
ELIF-25

Πέμπτη 9/9
Επεισόδιο 921

Η Ματσιντέ και η Χουμεϊρά θυμώνουν με τον τρόπο, που φέρεται η Παρλά στον Κερέμ, ειδικά η Χουμεϊρά και την προειδοποιεί. Μετά το πρωινό, η Παρλά ετοιμάζει καφέ για εκείνη και τη Χουμεϊρά για να συμφιλιωθούν αλλά η Χουμεϊρά παραμένει σταθερή στη στάση της και η Παρλά σοκάρεται από τη συμπεριφορά της.  Πιστεύει πως της φέρεται έτσι εξαιτίας όλων όσων πέρασε με τον Ταρίκ.  Ο Κερέμ προετοιμάζεται για την άφιξη του Μαχίρ στην εταιρία. Είναι ενθουσιασμένος αλλά ταυτόχρονα διατηρεί τις επιφυλάξεις του. Όταν πηγαίνει η Μπιρτσέ στο γραφείο του, ο Κερέμ τη ρωτάει αν έχει νέα της Σουρεγιά. Η Μπιρτσέ του λέει πως η Σουρεγιά είναι καλά αλλά δουλεύει σκληρά και έτσι δεν έχουν χρόνο για να μιλάνε συχνά. Η Ελίφ και η Μελέκ συναντάνε τον σπιτονοικοκύρη τους και τα λόγια του τις αναστατώνουν.  Η Μελέκ πρέπει να πάει στη δουλειά της για μια έκτακτη ανάγκη και είναι αναγκασμένη να αφήσει μόνη της την Ελίφ. Ενώ η Μελέκ είναι στη δουλειά και η Ελίφ μόνη στο σπίτι, ο σπιτονοικοκύρης τους έρχεται και χτυπάει το κουδούνι αλλά στη συνέχεια ανοίγει την πόρτα με το δικό του κλειδί. Η Ελίφ τρομάζει.  Εκείνη τη στιγμή επιστρέφει και η Μελέκ η οποία θυμωμένη του ζητάει να μην ξανακάνει κάτι τέτοιο ποτέ ξανά.  Το επόμενο πρωί η Μελέκ αλλάζει την κλειδαριά του σπιτιού της… Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-26
ELIF-27
ELIF-28
ELIF-29
ELIF-30
ELIF-31
ELIF-32
ELIF-33
ELIF-34

Παρασκευή 10/9
Επεισόδιο 922

Η Ματσιντέ ανησυχεί για τη Χουμεϊρά επειδή δεν βγαίνει καθόλου από το σπίτι. Η Μελέκ επισκέπτεται το σχολείο στη γειτονιά της και ζητάει από τον διευθυντή να γράψει την Ελίφ στο σχολείο, παρά το γεγονός πως δεν έχει ταυτότητα. Ο διευθυντής αρνείται να το κάνει γιατί είναι παράνομο και η Μελέκ απογοητεύεται.  Ενώ επιστρέφει σπίτι καταλαβαίνει πως κάποιος την ακολουθεί και το βάζει στα πόδια. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-35
ELIF-36
ELIF-37
ELIF-38
ELIF-39
ELIF-40
ELIF-41
ELIF-43
ELIF-44
ELIF-45
ELIF-46
ELIF-47

 

Ο Σαφάκ επιδιορθώνει το ποδήλατο του Εμιρχάν και πηγαίνουν μαζί και με τη Ζουλιντέ στο πάρκο. Ενώ η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ κάθονται σε ένα παγκάκι και μιλάνε, ο Εμιρχάν πέφτει από το ποδήλατο και χτυπάει.  Ο Τουφάν τον πλησιάζει και τον βοηθάει αλλά φεύγει πριν τον δουν η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ. Ο σπιτονοικοκύρης της Μελέκ πηγαίνει πάλι στο σπίτι και της χτυπάει την πόρτα. Εκείνη αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια και έτσι βάζει έξω από την πόρτα της ένα ζευγάρι ανδρικά παπούτσια για να πιστέψει ο σπιτονοικοκύρης της ότι ο άντρας της είναι στο σπίτι…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς