Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Δήμητρα έχει ενοχές και νιώθει ότι προδίδει τον...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Δήμητρα έχει ενοχές και νιώθει ότι προδίδει τον Κίμωνα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 201 που θα προβληθεί την Τετάρτη 21/6 θα δούμε πως ο Φίλιππος κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Βασιλική και αυτό ηρεμεί τα πνεύματα στη σχέση τους, καθώς ξαναθυμούνται όλα όσα τους δένουν.

Η Αντωνία έξαλλη εισβάλλει στο μαγαζί της Αρετής και τα κάνει όλα άνω κάτω. Η Αλκμήνη ντρέπεται πολύ γι’ αυτό που συμβαίνει. Ο Ισίδωρος καλεί την Αμαλία στο σπίτι για φαγητό και ο Μάνος δεν χάνει την ευκαιρία να του κάνει πλάκα. Η μουσική βραδιά στο καφενείο του Πότη είναι γεγονός και η Αρετή επιφυλάσσει μία έκπληξη σε όλους και περισσότερο στον Στάθη, ο οποίος νιώθει πολύ άβολα. Η Ασπασία αποφασίζει να μην πάει στη μουσική βραδιά, γιατί μαθαίνει ότι θα είναι εκεί και ο Δημοσθένης. Καλεί όμως τον Ορέστη σπίτι της για να φάνε μαζί και να μιλήσουν. Η Δήμητρα εκμυστηρεύεται στην Αλκμήνη ότι ο Ορέστης τη φίλησε. Παράλληλα όμως την πνίγουν οι ενοχές γιατί νιώθει ότι προδίδει τον Κίμωνα. Η φοβία του Στάθη γίνεται πιο έντονη: προσπαθεί να ανέβει στη μηχανή και τον πιάνει κρίση πανικού. Η Ιουλία θέλει να αποδώσει φόρο τιμής στη Μυρτάλη και βρίσκει ένα τρόπο να το κάνει μέσω του Ιδρύματος. Ο Γιώργης διχάζεται, καθώς του έχουν μπει υποψίες για την Ευτυχία, αλλά δεν θέλει να ακυρώσει τον γάμο τους.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Φίλιππος περνάει δύσκολα στον στρατό και μια νέα κρίση ζήλειας δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνισή της. Η Βασιλική όμως αυτή τη φορά δεν θα ανεχτεί την προσβολή, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να έρθει σε άσχημη ρήξη. Το σχέδιο της Στέλλας δουλεύει ρολόι και ο γιατρός καλεί τη Μαρίνα και τον Μάνο για να τους μιλήσει. Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers – Διαβάστε τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς