Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ένα ατύχημα με το μωρό της Βασιλικής αναγκάζει...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ένα ατύχημα με το μωρό της Βασιλικής αναγκάζει τον Στάθη να ξαναπιάσει τιμόνι

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 202 που θα προβληθεί την Πέμπτη 22/6 θα δούμε πως η Αθηνά φεύγει εσπευσμένα για το Σούνιο προκειμένου να προλάβει τα γενέθλια της Μαρίας.

Ακολουθεί και η Χάιδω που δεν θέλει να την αφήσει μόνη, παρά τις γκρίνιες του Λυκούργου. Ο Στάθης εξακολουθεί να βασανίζεται από τη φοβία του να πιάσει τιμόνι. Η Δήμητρα συναντά τυχαία τον Ορέστη στον δρόμο και η αμηχανία ανάμεσά τους είναι έκδηλη. Η Μαρία χαίρεται πολύ με την έκπληξη της Αθηνάς και της Χάιδως και οι γυναίκες περνούν πολύ ωραία στο Σούνιο. Η Μαρίνα αποφασίζει να μην προχωρήσει με την αμνιοπαρακέντηση, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Μάνο. Ένα ατύχημα με το μωρό της Βασιλικής αναγκάζει τον Στάθη να ξαναπιάσει τιμόνι.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ιουλία θέλει να αποδώσει φόρο τιμής στη Μυρτάλη και βρίσκει ένα τρόπο να το κάνει μέσω του Ιδρύματος. Ο Γιώργης διχάζεται, καθώς του έχουν μπει υποψίες για την Ευτυχία, αλλά δεν θέλει να ακυρώσει τον γάμο τους. Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers – Διαβάστε τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς