Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Χαρά δέχεται επίθεση και μένει αναίσθητη στο δρόμο

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Η Χαρά δέχεται επίθεση και μένει αναίσθητη στο δρόμο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 179 που θα προβληθεί την Πέμπτη 22/6 θα δούμε πως ο Ιάσονας που έχει δει τις φωτογραφίες της Αλεξάνδρας με τον Μάρκο, την έχει σύρει με τη βία στο δάσος για να τη σκοτώσει.

Ο Μάρκος ψάχνει σαν τρελός για να τη βρει. Οι αρραβώνες της Ρηνιώς με τον Νικόλα, αναβάλλονται. Δικαιολογούνται στους γονείς του Νικόλα πως η γιαγιά έχει πρόβλημα υγείας. Οι τύποι που θέλουν να αγοράσουν γη στο Κιάρι, απαγάγουν τον Γιωργάκη και τη Μαρίνα ως αντίποινα στα εμπόδια που τους έχουν βάλει ο Ιάσονας με τον Μάρκο. Η Ευγενία, παίρνει το μωρό της και ετοιμάζεται να φύγει για την Αμερική και η Χαρά, δέχεται επίθεση από ακραίους άντρες της περιοχής για τα όσα φεμινιστικά γράφει. Μένει αναίσθητη στο δρόμο.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Μαργέτα αναγκάζεται να ζητήσει την βοήθεια του Στέφανου και μαζί τρέχουν να προλάβουν τα τεράστια δεινά που πρόκειται να βιώσει η οικογένεια εξαιτίας της μανίας του Ιάσονα. Άραγε θα καταφέρουν να προλάβουν ή όταν φτάσουν θα είναι πολύ αργά; Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς