Αρχική Τηλεόραση ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Γιάννα και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα...

ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ: Η Γιάννα και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 43 που θα προβληθεί την Τετάρτη 21/12/22 θα δούμε πως ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν περίμενε. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Η Αγγελική μετά από μια συζήτηση με την Ηγουμένη αναγνωρίζει τις ευθύνες που της αναλογούν στη σχέση της με τον Θέμη και είναι έτοιμη για μια νέα αρχή. Η Γιάννα και ο Σταυρίνος ανακαλύπτουν κάτι που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε σχέση με το ατύχημα του Σταυρίνου. Η Κασσιανή πείθει τον Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και, έτσι, να ξεκινήσουν οι έρευνες στο μοναστήρι. Ο Θέμης καλείται να έρθει αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα που δεν περίμενε.

Δείτε όλες τις εξελίξεις της σειράς εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Αλεξία καταφτάνει στη Γερακιανή, εκπλήσσοντας τον αδελφό της, μέχρι τα πράγματα στην Πάτρα να ησυχάσουν. Κι ενώ ο Θέμης κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογένειά του, χωρίς να ξέρει ότι ο κίνδυνος βρίσκεται πιο κοντά απ’ όσο πιστεύει, η Αγγελική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και αποφασίζει να ασχοληθεί με το μόνο που την ενδιαφέρει πραγματικά: τα παιδιά της.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς