Αρχική Τηλεόραση ΣΑΣΜΟΣ: Η Άσπα κατηγορεί τον Αστέρη κατά πρόσωπο

ΣΑΣΜΟΣ: Η Άσπα κατηγορεί τον Αστέρη κατά πρόσωπο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 41 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 28/11/22 θα δούμε πως η Μαρίνα κι ο Αντώνης περνούν όμορφες στιγμές στο ταξίδι τους. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο:

Τα πνεύματα οξύνονται στην κουβέντα μεταξύ Αργυρώς και Σταύρου και φτάνουν σε αδιέξοδο, ενώ λίγο αργότερα η Άσπα κατηγορεί τον Αστέρη κατά πρόσωπο, για τη ρήξη του ζευγαριού. Παράλληλα η Καλλιόπη καταστρώνει τα σχέδια της με τα ανίψια της, πράγμα που ανησυχεί τους γιους της, αλλά ενθουσιάζει τον Νικηφόρο.

Η Νάντια κάνει άλλη μια εμφάνιση στο σπίτι του Μαθιού κι ενόσω παρατηρεί την κάθε του κίνηση ο Μαθιός νιώθει μια υπόγεια απειλή. Μεγάλη στενοχώρια επικρατεί στο ζεύγος Αγγελάκη για το φευγιό της Θοδώρας. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα κι ο Αντώνης περνούν όμορφες στιγμές στο ταξίδι τους.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Κατερίνα προειδοποιεί την Βασιλική να έχει το νου της στον Μαθιό, την ώρα που εκείνος παρακαλά την Αργυρώ να δεχτεί την πρόταση του Αστέρη για τα κτήματα. Η οργή της Καλλιόπης για τους Βρουλάκηδες δεν λέει να καταλαγιάσει.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς