Αρχική Τηλεόραση Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Ματούλα γίνεται για ακόμη φορά υποχείριο του...

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Ματούλα γίνεται για ακόμη φορά υποχείριο του Θανάση

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 41 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 28/11/22 θα δούμε πως ένα αναπάντεχο νέο για την Αμάλια πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr:

Επεισόδιο 41. Ένα αναπάντεχο νέο για την Αμάλια πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία και ταράζει τα ήσυχα νερά της σχέσης τους… Ο Ντίνος μοιάζει ανίκανος να το διαχειριστεί… Ο Άγης μετά τη συνάντησή τους με τη Πιπίτσα παίρνει μια απόφαση για τη σχέση του με τη Γεωργία που κανείς δε περιμένει. Η Ματούλα γίνεται για ακόμη φορά, υποχείριο του Θανάση, φοβούμενη μην πραγματοποιήσει τις απειλές του. Η Μιράντα στην προσπάθεια της να βρει μάρτυρες υπεράσπισης, για την επικείμενη δίκη φτάνει στο πατρικό της. Η στήριξη της μητέρας της είναι δεδομένη, θα καταφέρει όμως να πείσει και τον πατέρα της, ή εκείνος θα της δείξει για άλλη μία φορά το σκληρό του πρόσωπο;…

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε τα εξής:

  • Η συνάντηση του Άγη και της Πιπίτσας έχει απρόοπτη εξέλιξη που θα επηρεάσει πολύ τη Γεωργία και θα ταράξει τα νερά της οικογένειας του Μάρκου.
  • Ο Ντίνος και η Αμαλία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η Μιράντα δίνει απάντηση στο δίλημμα που την απασχολούσε.
Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς