Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 50 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 21/11/22 θα δούμε πως ο Σωκράτης αποκαλύπτει στους Βρεττάκους ότι η Αγγελική είναι κόρη του. Δείτε στο www.nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά:

Οι πυροβολισμοί τρομοκρατούν την Αθηνά, τη Χάιδω και τη Μαργαρίτα, οι οποίες δεν ξέρουν αν η Ολυμπία είναι ζωντανή ή τη σκοτώσε ο άνδρας της. Όσο περνούν οι μέρες, η αγωνία του Μάνου μεγαλώνει στην ιδέα ότι μπορεί να χάσουν το παιδί. Στο μεταξύ, ο Σωκράτης παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Η Ασπασία συναντά στον δρόμο τη Μυρτάλη και βρίσκει την ευκαιρία να την καλέσει πάλι στο σπίτι της. Εκεί, ο Δημοσθένης της βάζει λόγια προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει για τους σκοπούς του. Η Ευτυχία αποφασίζει να αποκαλύψει στον Κουράκο ότι σκότωσε τον Ανέστη. Ο Σωκράτης αποκαλύπτει στους Βρεττάκους ότι η Αγγελική είναι κόρη του.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η κατάσταση της υγείας του Λυκούργου ανησυχεί τη Χάιδω και την Ισμήνη. Ένα μπέρδεμα στην ημερομηνία του γάμου της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου αναβάλλει το μυστήριο για μία εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς