Αρχική Τηλεόραση Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Ο Μιχάλης προσπαθεί να πείσει τη Μυρτώ να...

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Ο Μιχάλης προσπαθεί να πείσει τη Μυρτώ να ξεχάσει το όνειρό της να γίνει μοντέλο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η δική μας οικογένεια» θα δούμε πως η Νεφέλη θα τα βάλει με τον Ορέστη επειδή δεν ξέρει να φροντίσει το σκυλάκι της κι αυτός θα αποφασίσει να ανοίξει επιτέλους τα χαρτιά του. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο στο nto-re-mi.gr τι θα δούμε αναλυτικά στο επεισόδιο.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Αγγελική βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Διονύση εντελώς αναπάντεχα. Ο Σπύρος, ο εκδότης της, έχει κανονίσει να του πάρει συνέντευξη σχετικά με τον Δημήτρη Δαβρή χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.

Στο δέκατο όγδοο επεισόδιο θα δούμε πως η Αγγελική εξομολογείται την ιστορία της στο Διονύση κι αυτός δέχεται να τη βοηθήσει. Το φλερτ μεταξύ του Δημήτρη και της Ειρήνης δείχνει να προχωράει κανονικά, μέχρι που η έλευση μιας γυναίκας στην εταιρεία ξυπνάει πάλι τη ζήλια της Ειρήνης. Ο Μιχάλης προσπαθήσει να πείσει τη Μυρτώ να ξεχάσει το όνειρό της να γίνει μοντέλο, την ίδια στιγμή που ο Παύλος έχει βάλει στόχο να την βοηθήσει να το εκπληρώσει. Η Αθηνά έρχεται σε επαφή με ένα γκρουπ που ασχολείται με απαγωγές εξωγήινων. Η Νεφέλη και η Αγγελική περνούν μια υπέροχη μέρα στα μαγαζιά, που όμως κινδυνεύει να χαλάσει από μια απρόσμενη συνάντηση. Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς