Αρχική Τηλεόραση Οι Πανθέοι: «Έλα μη μου φεύγεις τώρα» Συγκλονίζει το τρέιλερ του επόμενου...

Οι Πανθέοι: «Έλα μη μου φεύγεις τώρα» Συγκλονίζει το τρέιλερ του επόμενου επεισοδίου

0

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι» θα δούμε πως h Δέσποινα έχει μάθει για τη δυσμενή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η αδελφή της Μερόπη. Δείτε στο nto-re-mi.gr το τρέιλερ και διαβάστε την υπόθεση του επεισοδίου.

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι» ο Κίτσος εκλιπαρεί τον Ανδρέα να σώσει την τραυματισμένη Πέλλα χωρίς να την πάει στο νοσοκομείο, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στη Μάρμω. Όμως η ζωή της Πέλλας βρίσκεται σε κίνδυνο και ο Ανδρέας θα αναγκαστεί να ρισκάρει πολλά περισσότερα από την υπόληψη και το κύρος του… Παράλληλα, ο Στάθης συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία που να αποδεικνύουν την παρατυπία που έχει εντοπίσει στην εταιρεία του Βαλλίδη. Το όνομα ενός Αρμένη προμηθευτή θα του τραβήξει την προσοχή. Η Δέσποινα, στο μεταξύ, έχει μάθει για τη δυσμενή οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η αδελφή της Μερόπη και για τον κίνδυνο να χάσει το σπίτι της και αποφασίζει να τη βοηθήσει. Τέλος, ο Ισίδωρος προσεγγίζει τη Μιρέλλα αναζητώντας τη σκοτεινή πλευρά του πατέρα του, η Χρυσοστόμη προσπαθεί να τον αποτρέψει να σκαλίζει το παρελθόν, ενώ ο Μαρμάρης επιχειρεί με κάθε μέσο να τον πείσει να ξανανοίξει τα Μεταλλεία. Τα κλειστά μεταλλεία που κρατούν κρυμμένα τα μυστικά των Πανθέων εδώ και καιρό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως η Πέλλα αφού του πει τι έγινε στη Θεσσαλονίκη και για ποιο λόγο την κυνηγάνε θα πάει εκεί που την στέλνει ο Τέλης για να πάρει τα χαρτιά της…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς