Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: Η Φιντάν φοβάται ότι έρχεται το τέλος της «δικτατορίας» της

ΕΛΙΦ: Η Φιντάν φοβάται ότι έρχεται το τέλος της «δικτατορίας» της

0

Στο 1098ο επεισόδιο της Ελιφ, βλέπουμε πως Η Φιντάν φοβάται ότι έρχεται το τέλος της «δικτατορίας» της. Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο το επεισόδιο μέσω της πλατφόρμας του star.

Ο Κερέμ συνεχίζει να σκέφτεται τη σχέση του Μαχίρ και της Ασλί. Αλλά όταν η Ασλί δηλώνει ότι θέλει να παραιτηθεί ο Κερέμ της λέει κάτι που τη σοκάρει. Αν φύγει από την εταιρία πριν τη λήξη του συμβολαίου της θα πρέπει να πληρώσει αποζημίωση! Τώρα, η Ασλί νιώθει αβοήθητη και παγιδευμένη. Πιστεύει ότι αυτή η απόφαση του Κερέμ έχει να κάνει μόνο με την επαγγελματική φιλοδοξία του. Αλλά η Μπιρτσέ προσπαθεί να της δείξει ότι τα κίνητρα του έχουν να κάνουν μόνο με την αγάπη του. Από την άλλη πλευρά, η Χουμεϊρά πιέζει τον Κερέμ και αναγκάζεται να ομολογήσει ότι έπρεπε να εμποδίσει την Ασλί από το να παραιτηθεί γιατί την αγαπάει. Η Μελέκ συνεχίζει να αντιστέκεται στις κακές προθέσεις της Φιντάν. Η Φιντάν φοβάται ότι έρχεται το τέλος της «δικτατορίας» της. Η επίσκεψη της Κιγιμέτ όμως αλλάζει τη διάθεσή της καθώς, όπως πάντα, έχει ιδέες για να βασανίσει τη Μελέκ… Δείτε το επεισόδιο Online.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως τα τελευταία γεγονότα έχουν επηρεάσει τη σχέση τους. Η Μπιρτσέ θεωρεί ότι κάνουν ένα πολύ όμορφο ζευγάρι και υποστηρίζει την πιθανή σχέση τους. Ο Εμιρχάν ακολουθεί τις συμβουλές του πατέρα του και έχει παραβατική συμπεριφορά. Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ είναι λυπημένοι για τη συμπεριφορά του Εμιρχάν και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Τουφάν προκαλεί αυτή την κατάσταση. Δείχνουν υπομονή, αλλά μια κουβέντα του Εμιρχάν βάζει τέλος στην υπομονή της Ζουλιντέ.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς