Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Ορέστης και η Δήμητρα πρώτη φορά έρχονται...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ο Ορέστης και η Δήμητρα πρώτη φορά έρχονται πιο κοντά

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 199 που θα προβληθεί τη Δευτέρα 19/6 θα δούμε πως η Στέλλα επεξεργάζεται ένα σατανικό σχέδιο για να απαλλάξει μια και καλή τον Χάρη από την παρουσία της Ρένας. Ο Χάρης εκφράζει αρχικά τις αντιρρήσεις του, αλλά τελικά συναινεί.

Ο Ισίδωρος προσπαθεί, μάταια, να συνετίσει την Ιουλία σε σχέση με τις σπασμωδικές αντιδράσεις της απέναντι στην Αρετή. Την ίδια ώρα, η Αρετή νιώθει πως ο Στάθης της δίνει σιωπηρά μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς δείχνει ανοχή απέναντί της. Η Ασπασία όμως την συμβουλεύει να μην τρέφει φρούδες ελπίδες. Ο Πότης προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει στην Άννα πώς αισθάνεται, ενώ εκείνη οργανώνει την επόμενη μουσική βραδιά. Ο Στάθης ανακουφίζεται κάπως όταν μαθαίνει πως η μικρή Αλεξία έπεσε στις ρόδες του αυτοκινήτου του, κάνοντας απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Ορέστης και η Δήμητρα βγαίνουν βόλτα με το φουσκωτό και για πρώτη φορά έρχονται πιο κοντά.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Κουράκος περιμένει τα αποτελέσματα του DNA από το δείγμα αίματος που πήρε από το σπίτι της Ευτυχίας και προς το παρόν η στάση του απέναντί της είναι επιφυλακτική. Η Ασπασία και ο Δημοσθένης κάνουν μια τελευταία κουβέντα για τον χωρισμό τους. Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers – Διαβάστε τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς