Αρχική Τηλεόραση Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Βικτώρια τσακώνεται άσχημα με τον Χριστόφορο

Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ: Η Βικτώρια τσακώνεται άσχημα με τον Χριστόφορο

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 143 που θα προβληθεί την Τετάρτη 24/5/23 θα δούμε πως οι συνεχόμενες πιέσεις που δέχεται ο Μάρκος απ’ όλο και περισσότερους πια για τη σχέση της Γεωργίας με τον Πάρη, τον οδηγεί σε μία κίνηση που θα τον φέρει σε μεγάλη ρήξη με τη Γεωργία.

Ο Ντίνος και η Μιράντα δεν φαίνονται να είναι διατεθειμένοι να βάλουν νερό στο κρασί τους δημιουργώντας ανησυχία σε όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά τους. Η Αμαλία αποφασισμένη να μάθει επιτέλους την αλήθεια για την καταγωγή της θα έρθει αντιμέτωπη με μία εφιαλτική κατάσταση… Η Βικτώρια τσακώνεται άσχημα με τον Χριστόφορο για τον τρόπο που χειρίζεται τις καταστάσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν. Η Φωφώ δέχεται μία επίσκεψη από τον Τάσο που θα την βάλει σε ένα μεγάλο δίλημμα. Θα ενδώσει, ή θα ακούσει τελικά τις συμβουλές των υπολοίπων που της κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου;

Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers εδώ

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως ο Σωτήρης εκμυστηρεύεται στην Όλγα ότι πιστεύει πως ο Αποστόλης είναι αθώος και έχει φορτωθεί τα εγκλήματα του Χρηστίδη. Εντωμεταξύ, μία επιχειρηματική πρωτοβουλία του Ντίνου, θα φέρει στα άκρα την σχέση τους με τη Μιράντα.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς