Αρχική Τηλεόραση ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Στέφανος και η Μαργέτα συναντιούνται κρυφά για να ζήσουν...

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ: Ο Στέφανος και η Μαργέτα συναντιούνται κρυφά για να ζήσουν τον έρωτά τους

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Έρωτας φυγάς και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 138 που θα προβληθεί την Τρίτη 25/4/23 θα δούμε πως η αγοραπωλησία του κτήματος στην Περιστεριά γίνεται πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του Ιάσονα και της Μαργέτας. Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως ο Στέφανος παραπλάνησε τη μητέρα του για να βάλει χέρι στην περιουσία του από κοινού με τον Μάρκο.

Οι ετοιμασίες στο αρχοντικό για τη βάφτιση του Γιωργάκη μπαίνουν μπροστά, αλλά δε λείπουν οι διαφωνίες και οι εντάσεις. Η Ευγενία, βαθιά πληγωμένη από τον Μάρκο, παίρνει μια σοβαρή απόφαση που θα επηρεάσει ολόκληρη τη ζωή της. Ο Μάρκος προσπαθεί απεγνωσμένα να τη βρει και να τη σταματήσει. Ο Κοντογιάννης βρίσκει νέο τρόπο για να τυλίξει τον Στρατή και κατ’ επέκταση τους Δεμερτζήδες. Η χωροφυλακή καλεί τη Χαρά και την Ελπίδα για κατάθεση σχετικά με το πτώμα του Μήτσου. Ο Στέφανος και η Μαργέτα συναντιούνται κρυφά για να ζήσουν τον έρωτά τους, αλλά η συνάντηση εξελίσσεται απρόσμενα σε «θρίλερ».

Δείτε όλες τις εξελίξεις και spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ευγενία αμφιβάλλει πάλι για τα αισθήματα του Μάρκου. Τέλος, ο ίδιος της αποκαλύπτει πως η Αλεξάνδρα θυσιάστηκε για κείνον, αλλά δεν της απαντά αν αγαπάει ακόμα την Αλεξάνδρα…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς