Αρχική Τηλεόραση ΕΛΙΦ: Η Τουλάι και η Ζουλιντέ δεν μπορούν να βρουν πουθενά τη...

ΕΛΙΦ: Η Τουλάι και η Ζουλιντέ δεν μπορούν να βρουν πουθενά τη Μελέκ

0

Καθηλωτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς ΕΛΙΦ. Δείτε παρακάτω όσα θα δούμε στη συνέχεια. Αναλυτικά θα δούμε πως η Ζουλιντέ φοβάται πως η Μελέκ θα προσπαθήσει να φύγει ξανά και ανησυχεί αλλά η Μελέκ τη διαβεβαιώνει πως δεν θα το ξανακάνει…

Η Ελίφ και η Σουρεγιά θέλουν να κάνουν ένα δώρο στη Χουμεϊρά, που θα ετοιμάσουν οι ίδιες. Η Ζουλιντέ και η Τουλάι ανησυχούν επειδή η Μελέκ δεν είναι σπίτι.  Η Μελέκ είναι στο σταθμό των λεωφορείων και ο υπεύθυνος προβληματίζεται από τη συμπεριφορά της και καλεί την αστυνομία. Η Μελέκ όμως καταλαβαίνει τις προθέσεις του και το σκάει.  Ο Ταρίκ αν και θα αποκτήσει μια κόρη, σκέφτεται πως χρειάζεται και έναν γιο. Η Ελίφ ζωγραφίζει τον εαυτό της και τη μητέρα της. Πιστεύει πως η μητέρα της είναι ζωντανή. Η Τουλάι και η Ζουλιντέ δεν μπορούν να βρουν πουθενά τη Μελέκ. Όταν η Μελέκ επιστρέφει σπίτι ανακουφίζονται. Η Μελέκ τους εξηγεί πως είχε μια ανάμνηση και πως ήθελε να πάει σε μια κοντινή πόλη για να αναζητήσει την Ελίφ αλλά δεν τα κατάφερε. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-27

Ο Βεϊσέλ επιστρέφει και η Ζουλιντέ με την Τουλάι του εξηγούν τι συνέβη. Ο Βεϊσέλ χαίρεται επειδή η Μελέκ αρχίζει σιγά – σιγά να θυμάται περισσότερα.  Η Τουλάι όμως ανησυχεί για τη στιγμή που η Μελέκ θα θυμηθεί το ατύχημα και συνεπώς το θάνατο της κόρης της.  Η Μελέκ κρυφακούει τη συζήτησή τους και ανησυχεί. Ο Γιουνούς, η Μπιρτσέ και οι φωτογράφοι φτάνουν στην έπαυλη και η Σουρεγιά τους υποδέχεται. Η Ματσιντέ χαίρεται που βλέπει τον Γιουνούς και συμπαθεί όλη τη δημιουργική ομάδα. Πριν ξεκινήσουν τη φωτογράφιση, η Ματσιντέ τους καλεί όλους για να φάνε.  Η Ζουλιντέ φοβάται πως η Μελέκ θα προσπαθήσει να φύγει ξανά και ανησυχεί αλλά η Μελέκ τη διαβεβαιώνει πως δεν θα το ξανακάνει… Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-38

Ο Γιουνούς και η ομάδα του είναι στην έπαυλη για τη φωτογράφιση και η Σουρεγιά τους παρακολουθεί. Ο Γιουνούς έχει μια διαφωνία με το φωτογράφο και του μιλάει σκληρά και ο Κερέμ επεμβαίνει για να τους ηρεμήσει. Η Σουρεγιά τον θαυμάζει για τον τρόπο, που χειρίζεται τις δύσκολες καταστάσεις. Η φωτογράφιση ξεκινάει αλλά ο Γιουνούς δεν ηρεμεί και ο φωτογράφος παραιτείται. Αυτή είναι μια πολύ άσχημη εξέλιξη γιατί ο χρόνος τους πιέζει να έχουν άμεσα αποτέλεσμα. Η Μπιρτσέ προσπαθεί να βρει λύση αλλά δεν τα καταφέρνει και η Σουρεγιά τους προτείνει να κάνει εκείνη τη φωτογράφιση, καθώς έχει πάρει μαθήματα φωτογραφίας. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:

ELIF-39

ELIF-48

Η πρότασή τους ξαφνιάζει τον Κερέμ και τον Γιουνούς αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή. Δίνουν αυτή την ευκαιρία στη Σουρεγιά και εκείνη κάνει υπέροχη δουλειά.  Ο Γιουνούς, ο Κερέμ και η Μπιρτσέ ενθουσιάζονται με το αποτέλεσμα.  Η Λεμάν είναι ακόμα άρρωστη και η γειτόνισσά της τη φροντίζει. Η Λεμάν της μιλάει για το γιο της τον Σαφάκ και για την επιθυμία της να τον δει παντρεμένο με μια κατάλληλη γυναίκα.  Η Ματσιντέ ευχαριστεί τη Σουρεγιά για την προσπάθειά της και της λέει πως θα ήθελε να βρει έναν τρόπο ώστε να μείνει για πάντα στην έπαυλη μαζί τους.  Ο Κερέμ ακούει τα λόγια της μητέρας του και συμφωνεί. Ο Βεϊσέλ αποφασίζει να πάει στην κοντινή πόλη, την οποία θυμήθηκε η Μελέκ…

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς