Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Αρετή έρχεται αντιμέτωπη με τον άνθρωπο που...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Αρετή έρχεται αντιμέτωπη με τον άνθρωπο που πυροβόλησε

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 111 που θα προβληθεί την Πέμπτη 23/2/23 θα δούμε πως ο Κουράκος απειλεί τον Πότη προκειμένου να τον αναγκάσει να μην πει σε κανέναν για τις φωτογραφίες που είδε στο κινητό του.

Ο Ισίδωρος πηγαίνει καλεσμένος για φαγητό στο σπίτι της Αμαλίας και οι συζητήσεις τους δείχνουν ότι οι δυο τους έχουν πολλά κοινά. Η Αρετή πηγαίνει στο Τμήμα και έρχεται αντιμέτωπη με τον άνθρωπο που πυροβόλησε. Η παρεξήγηση λύνεται, αλλά η Αρετή, επηρεασμένη από τη Χρυσούλα, βάζει άλλα πράγματα στο μυαλό της για τον άντρα που παραλίγο να σκοτώσει. Η Αθηνά μιλά σκληρά στον Αλέξη για το γεγονός ότι σήκωσε το χέρι του στη Μαργαρίτα. Ο Λυκούργος πηγαίνει βόλτα με τον Φίλιππο στο βουνό κι εκεί πέφτουν πάνω σε μία τρυφερή στιγμή ανάμεσα στον Κουράκο και την Ευτυχία.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Διαβάστε τη συνέχεια

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως η Ευτυχία και ο Κουράκος κάνουν βόλτα στο δάσος και φτάνουν στο σημείο όπου ανακαλύφθηκε το πτώμα του Ανέστη. Η Ευτυχία αναστατώνεται. Αργότερα, ο Πότης ανακαλύπτει την κρυφή τους σχέση.

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς