Αρχική Τηλεόραση Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι εριστική απέναντι σε...

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι εριστική απέναντι σε όλους

0

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς» θα δούμε πως ο Φίλιππος και η Βασιλική θα κάνουν σχέδια για το ταξίδι τους στην Ισπανία, ενώ η Ασπασία θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να τους χωρίσει. Δείτε στο www.nto-re-mi.gr Sneak Preview:




Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε πως μία κατάθεση στην αστυνομία δείχνει την Κατερίνα σαν ηθική αυτουργό στην απόπειρα απαγωγής. Αμέσως μετά εκείνη εντοπίζεται στη Ζυρίχη και ξεκινά ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή της. Η Εύα βλέπει τον Στάθη μαζί με την Ιουλία σε μία άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή.

Επεισόδιο 29 (Πέμπτη 20 Οκτωβρίου). Η Χάιδω απολογείται σε όλο το χωριό για τις πράξεις της Κατερίνας και δεσμεύεται να επιστρέψει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί. Η Μυρτάλη συνεχίζει να είναι εριστική απέναντι σε όλους. Μια ακόμα σύγκρουση με την Ισμήνη φέρνει τη συνεργασία τους κοντά στη ρήξη. Ο Χρήστος, από την άλλη, της δείχνει συνεχώς πως προτεραιότητά του είναι η δουλειά κι έτσι ο Αλέξης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την «απουσία» του. Ο Φίλιππος και η Βασιλική κάνουν σχέδια για το ταξίδι τους στην Ισπανία, ενώ η Ασπασία προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους χωρίσει. Η Αναστασία συνειδητοποιεί πως ο Θανάσης έχει παράλληλη σχέση με την Αρετή. Ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων εμφανίζεται στο στριπτιτζάδικο, με τη Ράινα να αγνοεί πως ο κίνδυνος την πλησιάζει. Δείτε όλες τις εξελίξεις και τα spoilers

Ακολουθήστε το Nto-Re-Mi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις της σειράς